Îmi  scrie ieri un omulean cu surse și resurse umane pe unde trebuie că la jubileul meu de 100 de ani din ziua (re)nașterii   am fost  strașnic felicitat de 2 pioni de șah de pe tabla  regelui  condamnat penal Țopa.

Și a lui Filat, bineînțeles, cu Alaiba, cel care lucrînd la Guvern  își permite, din banii  statului, să-i  lustruiască imaginea  șefului  său pe VoxReport/Unimedia, criticînd pe oricine dorește Vlad Glavnîi.

Iată ce-mi scrie o babă pe voxpublika:

inainte de aparitia acestui material, unul din griveii lui filatov poreclit de viata dimka aleaiba a facut o postare care pretinde a fi plina de ironie si mare iq. zicea el (sau ea?) ca cei platiti de papusari au scris despre banca de economii si a mai ramas doar traianus. acuma dimka glorios ca kotovskii se lauda fetitelor cu acelasi iq ca a fost prevazator si a stiut ferm ca traianus va scrie despre banca si ca asta e o dovada sigura si de necombatut ca traianus scrie la comanda lui plaha. logica de grivei. dar nui pe asta. traba e ca grivei lucreaza in guvern e platit din impozitele oamenilor simplis. da el face deschis propaganda pentru filat si scrie bloguri contra lui plahis, lupul, ghimpulet, dorinel si tot altii din aie. chiar nam idee si nu ma freaka daca traianus e platit de plahis. traianus e om liber si poate sa fie salariat de oricine. dar nu e normal ca un angajat din guvern platit pe banii statutului sa faca agitatie pro filatov si pldm. a lui ii pare normal asta. el ii condamna pe cei liberi dar nu vede ce face el si alti grivei ca dinsul. in loc sa lucreze si sa faca macar ceva pentru stat ei fac propaganda politica. ar fi chiar tema buna de investigatie sa examineze citi grivei si blogeri platiti din banii statului si multi altii angajati prin proiecte cu suportul lui filatov si acolitii sai fac propaganda pentru filatov si pldm. astai normal in mintea lor, dar iata daca un oarecare traianus sau mihaies scrie bloguri astai rau. logica de grivei. ei da cel putin traianus scrie bine si profesional da griveii scri ca niste idioti

baba valea

…Vorbeam despre  MoȚopi.

Și alți poponari locali de prestigiu mai mult decît intergalactic.

Și pionii lor.

Să le zicem nebunul 1 și nebunul 2, sau clownii unui jurnal sodomizat de-a binelea, unde pornovrăjeala  scrisă și teatralizată  pe sticlă e la ea acasă.

Cică acești doi piticaștri gravizi de sine într-o emisiune de-a lor, cu candela-ntr-o  mînă   și cu  votca în alta, mi-au  și citit prohodul.

Michiduță cel mic, cu cercel și cu părul strîns feciorelnicește  în formă de coadă crescută pe cap, cotcodăcea, lehămetind din labe, ca o pajură nedezvoltată, iar Ucigăl-Crucea înalt ca prăjina și  deștept  ca… un pion de pe tabla  de șah a fugarului său șef mi-a săpat personal  mormîntul, în care tot ei  tandru m-au  scoborît, chicotind scaraoțkiește amîndoi  într-un smoc  penetrabil  de …barbă.

Slavă Domnului că nu m-au incinerat la Odesa!

Cine mă cunoaște și recunoaște, evident, știe că mie nu-mi place să rămîn dator nimănui cu nimic.

Așadar  trebuia să le mulțumesc  cum nu se poate mai frumos.

Și pe această  cale sunt profund recunoscător  încornoraților pentru grija ce mi-o poartă  în permanență, dar  și pentru  cheltuielile suportate ca  o împărătească  îngropăciune  să se producă  și să fie transmisă  zile și nopți  în șir, la ore de maximă audiență,  de postul de televiziune nr.1 din Maurițiu-JurnalȚopaTV.md.turbală.cleianu.botmalay.com

Amin?

Mă închin și patronilor acestora  din Londra, care sunt de acord să ajungă  șomeri  numai să-l vadă  pe Plahotniuc  într-o celulă cu ei.

Îngenunchez  și  în  fața  directoarei, care a divorțat ca să poată  să doarmă în cuibul cui vrea dînsa, îi mulțumesc  și din partea lui Beznițchi, Chirilov, Baștovoi, X, Y, Z etc.etc.etc, care au fost izgoniți de pe-acolo, de-au rămas numai cei preferați de patroni  și șefii umblători  hai-hui prin toate crivaturile libere ale guberniei.

Cică la o asemenea televiziune pînă mai ieri  era prea mult Dumnezeu.

Și prea puțin desfrîu.

Și nici un kgb-ist la înălțime.

Și  patronul era în minoritate sexuală.

Cică prea mulți  se trăgeau spre Tatăl și  patronul  nu era tras nici măcar de Turbală și Cleianu.

Și pentru că toate aceste plăceri trebuiau, marinsorescian vorbind,  să poarte și niște nume, ce urmau să se tragă cu poftă la imprevizibile …trebi, s-a luat și li s-a spus diavolește: Turbală și Cleianu.

Mai pe scurt.

P.S. Un cititor îmi scrie că o voce a Basarabiei, nestrăină  și ea de finanțele Statului Român, difuzează nestingherit materialele unor  bloggeri  comuniști, fără măcar să le dea numele.

Notează ca sursă doar jurnal.md

Ca și ultimul, căruia nu-i  este rușine să-i  traducă din rusă pe cei de la Omega  și NIT-urile PCRM-iste și să-i  publice cu și fără de nume.

Văd  și îmi vine să-l rog pe Ponta să le mai dea milioane celor ce se unesc  și cu dracul numai să-l vadă și pe Plahotniuc  alături de ei în celulă.

Și  atunci să nu zică cineva că o voce a Basarabiei și  o liotă de jurnale, care mai de care mai scabroase, nu sunt  procomuniste  și ele?

Dacă s-a  ajuns  ca și acestea  să preia, cu nelămurită plăcere,  voma comuniștilor, fără măcar să le tresalte  sentimentul  lor național  înseamnă că pretinșii  români de pe Bîc  sunt  la înălțimea dorită de țopirlanii din Londra.

P.P.S. Apropos, ce-au căutat  săptămîna trecută  Turbală și Cleianu în doi, pe înserate, la un Sun City?

La secția de sexshop pentru gay…

Căutau  cumva un pix mai  ușor de mînuit sau un microfon aurit, incrustat  cu  cristale Swarovski?

Pe post și de vibrator?

Pentru ei  sau pentru  patronii lor din …exil?

Sau numai pentru Tcaciuc?

Caraul!

Mama mia!

Ura!

Evrica!

Strigau și se trăgeau de bucurie prin local.

Iar  oamenii crezînd ca-i  vreun  nou  cutremur  din munții Vrancei  fugeau pe scări și-l invocau pe Domnul.

 

Reclame