Istoria ticăloșilor locali se repetă.

Dar de data asta  planul  Kremlinului e implementat de mînuțele cetățenilor …europeni.

Filat, Streleț, Palihovici @Co, toți dețin pașapoarte europene, dar lucrează, de facto, împotriva ei, realizînd  poftele lui Putin, exprimate  de acesta la Soci, în vara lui 2012.

Curat murdar!

Precum România a investit în Roșca și ziarele, și fundațiile, și televiziunile lui 38 milioane euro(citat din N.Dabija), ca trădătorul de Telenești să lupte cu aceste milioane  contra României și Unirii Basarabiei cu Patria-mamă, la fel și europenii investesc și bani și încredere în Filat, ca trădătorul de ieri și de azi Filat de Lăpușna  să  execute ordinele kGB-istului Putin, fără pic de cîrtire.

Așa  iobagi  nu are Putin și nu va avea în următorul mileniu.

Și de ce l-ar mai fi telefonat  Barroso  aseară pe Filat să-l dojenească, dacă el îl are de idol pe Putin, ca și Voronin, de altfel?

Și de ce l-ar mai chema  Corlățean pe Reniță pentru explicații  dacă Filat nu a ținut cont de Tănase, Godea, Nagacevschi, Vieru, Lupu, Ghimpu, Chirtoacă și toți ceilalți?

El, geniul de la Lăpușna, care  din 2009 pînă azi, 14 februarie 2013, n-a reușit nici măcar să interzică vînzarea prezervativelor din magazinele alimentare, care stau pe tejghele alături de gumele de mestecat și ciocolatele ”Snikers”, cum va putea să ridice munții din loc pînă la alegerile parlamentare din 2014?

…Și, totuși, de ce Plahotniuc trebuie să coboare urgent  din prezidiu în sală, acolo, unde îi arată locul cu degetul de la piciorul liberal-democrat  acest nou Lenin al  secolului 21, pre nume Streleț?

Pentru că așa vrea Filat, eroul național al guberniei rusești dintre Prut și Nistru, pentru că așa au tras la cărți  andrievskiile, țîrdelele, barbăroșiile  și alți analiști ancorați la  poarta Recunoștinței Rusești.

Ei și ȚOPîrlanii de Nicăieri.

Numai ei reprezintă astăzi poporul.

Restul sunt Nimic.

Restul e numai prostime, obscură, păpușărească și bună de pus la zid de haiducul  Jean Botmalay.

P.S. Era ora 7 și 10 minute, cînd m-a trezit din somn un mesaj telefonic.

Era de la un deputat PLDM-ist, care, atunci cînd nu doarme, mai comite și poezii.

Iată ce mi-a scris azi, în ziua îndrăgostiților, legislatorul: “ Eu dintre munci ador numai vacanța./Trăiască dragostea și Alianța!”

Care dragoste? Care Alianță, mi-am zis și -am închis ochii să-l visez pe Iuda.

Reclame