Duminică PLDM voia să ne amenințe cu un miting de 20 mii de alegători, dar a mințit, ca de obicei, și ne-a  intimidat doar cu 50 de membri ai Buzunarului Politic Național al lui Filat.

Nimeni nu a îndrăznit să-l critice pe Dictatorul telefonic, dar absolut nimeni.

Nici vajnicii și curajoșii vice-președinți LuLeancă, Streleț,  Bodarev și Pistrinciuc.

Ultimii doi, niște clasici anonimi, cu desăvîrșire.

Niște pantofari cu aere de cosmonauți.

Dictatorul  Filat, ce așteaptă să fie dus cu de-a sila din Guvern, e convins pentru 1000 de ani înainte că nr. 1 nu are nici un fel de rivali sub soare. Și, în consecință, nu are  nici urechi pentru a fi tras de ele, nici limbă ca să-și poată da demisia fără onoare.

Pentru gestul foarte European de a da ordine aiurite la telefon, membrii Buzunarului Politic Național al Dictatorului de la Lăpușna l-au aplaudat pe acesta vreme de 31 minute în picioare.

Ca niște stejari, care  sunt gata de alegeri parlamentare anticipate din 2012, de cînd Vicol se ocupa prin Inspectoratele Fiscale teritoriale de  pldm-izarea imediată a plaiului, pe banii furtului celor 120 milioane dolari din Banca poporului de către liderul partidului înverzit  la propriu, dar mai ales, la figurat, adică la bani.

Un partid cu 0% democrație și tot atîta libertate de exprimare  din cauza Dictatorului  Filat, evident, nu poate admite, nici măcar în vis, că Filat nu va mai fi Prim-Mafiot al Guvernului de mîine, de pildă.

Filat, care a venit la guvernare milionar, în urma  furtului R Moldova de pe timpul  ADR-ului  lui Sturza și doar în 3 ani,din 2009 și pînă în 2012,  datorită falimentării acestui stat de către  Banda lui,  s-a trezit miliardar și invidios la culme că altcineva ar putea să fie, totuși, omul de afaceri nr.1 al statului.

Iată un om pricopsit cu averi nesperate din contul celui mai sărac stat al Europei, care om, prins în fragrant,  nu vrea să plece benevol nici din post, așteptînd, probabil, mai lesne să fie dus în cătușe, decît să părăsească Guvernul, ca și privatizat de dînsul, Bodiu și Banariuc.

Acum vom vedea pe cine va căuta, într-adevăr, Interpolul.

Și cum nu-l va salva nici Elveția, care va fi galantă și va deconspira conturile burdușite cu  banii poporului, ce dintr-o prostie a sorții l-a crezut mai  bun decît comuniștii și l-a votat  în 2009.

Ca să nu mai înțeleagă  în scurt timp de ce  Dictatorul  a divorțat și și-a dus familia  în Elveția, unde acesta zboară săptămînal cu avionul său privat.

Ca să nu mai înțeleagă în scurt timp de ce Prim-ministru fiind, Dictatorul  nu poate lucra din cauza unui om, care cică-i pune bețe în roate…

Ca să nu mai înțeleagă în scurt timp de ce pînă și poporul îi încurcă nesimțitului, care denunță Acordul Alianței, dar stă cocoțat în jilțul, în care a fost aburcat de membrii Alianței și nu de cei 500 000 alegători, așa cum i se năzare  pragmaticului bandocrat.

Voronin, în comparație cu acest dictator, a fost, totuși, un cavaler democrat. Vladimir Nicolaevici dacă a văzut că a pierdut a luat și a părăsit postul, nu ca omul bogat Filat, nu ca omul de nimic Filat…

Un om bogat și de nimic!–iată cine este cu adevărat acest bandit cu toată clica lui nesățioasă de gangsteri, îmbrăcați în dosare penale de la scăfîrlie  pînă-n călcîie.

Și aceștia erau  apostolii meniți să ne ducă în Europa, oameni buni?

Filat, Negruța, Bodiu, Șleahtițki, Sandu, Recean, Vicol, Streleț, LuLeancă, fata mare  și cochetă Carpov, Usatîi, Creangă, Banariuc, Buimakoff, Palithovici, ce obligă oamenii de afaceri să doneze pentru PLDM calculatoare fără vreun demers în scris măcar etc.etc.etc?

Ei, cei care au renunțat, de dragul lui Putin, la pachetul energetic european pentru zeci de ani înainte?

Ei, cei care strigau la Ghimpu că vom muri ca Țară  dacă nu participăm la Parada militară rușinoasă din 9 mai 2010?

Asta eu-ro-pe-ni-za-re se cheamă pentru proști, dle Prim-Mafiot al Guvernului R Moldova, republică, ce în loc să te ia în furci din ziua aflării ordinelor date prin telefon și a prăbușirii BEM din cauza deposedării ei de 120 milioane de dolari, te mai tolerează, probabil, pînă la un nou 7 aprilie, care nu poate să nu  vină și pentru organizatorul și deturnatorul celui din 2009…

Mămăliga moldovenilor explodează cu oarecare întîrziere, dar vine ziua(n-o auzi, nesătulule?) cînd nu doar tinerii, cărora le-ați furat Speranța, vă vor scoate de guler din Guvern și vă vor  trăsni, VERBAL, în față, mitraliindu-vă: „Mulțam că te-am avut, bandit Filat!”

Un bandit de rang mondial, care se credea însă vicarul Adevărului în R Moldova.

Un fel de Papă, care conform statutului său, ciudat și el, este Vicarul lui Dumnezeu pe pămînt și urmașul lui Sf. Petru.

Și cum a fost, dar tot a avut bun-simț și-a plecat.

Numai nerușinarea Filat, acest Papă fără Dumnezeu Sfînt, nu are de gînd să-și ia banda și-ntr-o seară, cît nu are interdicție de a părăsi statul, să dispară în  țara de reședință a miliardelor poporului, pe care l-a violat, făcîndu-l din sărac– foarte sărac și din prostit—cel mai prostit popor din lume.

Nu-l va putea salva de astă dată nici liderul evanghelist baptist Ghilețchi, cel de crede că „demisia șefului său  nu  va fi niciodată  constituțională”.

Adică Filat, care a lăsat R Moldova și fără 120 milioane de dolari de la BEM, http://www.publika.md/lupu–gacikevici-nu-putea-sa-fure-de-la-bem-120-de-milioane-de-dolari-fara-incuviintarea-sefilor_1276671.html, și fără 400 000 euro dați, chipurile lui Sandulachi, și fără 2 milioane dolari  puse supracost la autobuzele școlare, și fără miliardul dus din vămile statului, din bugetele instituțiilor Moldovei, săptămînă de săptămînă, în Elveția, ne va atîrna de gît, ca o talancă, atît timp cît va vrea El și Ghilețchi, El și Bodiu, El și Recean…

Numai El cică POATE și TREBUIE să hotărască dacă va demisiona vreodată din postul de Prim-mafiot al Guvernului.

Dar  la 7 aprilie 2009, conform declarației deputatului Gh. Ciobanu,  era constituțional, oare, ca  miile de oameni ai unui pastor să invadeze PMAN, ca să-l susțină pe Bandit și să-l dea jos pe Voronin?

Și drept mulțumire Primul dintre Hoți i-a dăruit mai tîrziu pastorului Legea homosexualilor și lesbienelor, din care  face  parte.

Iar drept răsplată atletul lui Christos  ia și pupă, entuziasmat, mîna Mamonei moldave.

În R Moldova, să știți, că  dictatorul Filat are Constituția la picioarele sale.

Ca pe-un preș.

Precum îl are și pe Streleț.

Geniul invizibil Streleț.

Care  vrea să ne garanteze că „negocierile cu privire la viitorul Alianței vor fi în cel mai  apropiat viitor”.

Și asta o zice cel, de la firma căruia orice agricultor ce primește subvenții de la Ministerul lui Buimakoff e obligat, mai întîi, să cumpere îngrășăminte  la o sumă stabilită de  ȘĂF.

Lumea vede, lumea o spune.

Lumea e sigură că  așa cîștigă  milioane de euro un minoritar sexual, tot el ofițer KGB, racolat în 1988, pe cînd  era în calitate de politruc în Armata Sovietică.

Acesta, cu limbuța lui, e gata oricînd să lustruiască orice  parte a corpului lui Filat.

Acesta ieri ne-a trăsnit VERBAL  cu mărețul său poem fără nume, ce e următorul: „Vlad Filat  nu-și va da demisia nici-o-da-tă!Filat are mandat din partea poporului  pentru a implementa agenda de  reforme și de integrare europeană!”

Membrii Consiliului Uniunii Scriitorilor din Gabon, la auzul acestei mirifice ode, au votat în unanimitate ca Streleț să fie  urgent propus la Premiul Pulitzer pentru Literatură.

Orice gafă a  capului Bandei, din care  e nelipsă,  licheaua bioprotectoare  o vede doar ca o frază ruptă din contextul discursului, iar orice poznă comisă de Filat– drept o acțiune ruptă din contextul geopolitic strategic european.

Ah, da, obligatoriu European, numai și numai European, care n-a fost decît  o  nouă  poveste de succes  a KGB-ului, pe care poporul prostit al Basarabiei a crezut-o, a înghițit-o și acum, din cauza ei, are crampe grave  la stomac și nu știe cui să se mai jeluie.

Poate omului cu mîinile curate Hotineanu?

(Va urma)

Anunțuri