După scandalul ordinelor staliniste date prin telefon de emirul Filat  și după scandalul BEM într-un stat civilizat și EUROPEAN tipi gen Filat abdicau într-o oră și nu mai impurificau aerul statului cu prezenţa lor nerușinată  și odioasă în veci.

N-a zburat  ministrul educației lui Merkel într-o oră din funcție acum o săptămînă?

Dar guvernul Sloveniei?

Dar al Bulgariei?

Doar într-o săptămînă!!!

Și numai nerușinatul de Filat  nu are bun-simț să se care din Guvern măcar.

De la 13 februarie 2013!

Și doar aici  fluiericii lui de serviciu, tineri și ramoliți,  își permit absurditatea crasă de a sinonimiza Viitorul cu Filat, pe care se tem să nu li-l fure  cumva cineva.

“Nu ne furați viitorul!”

„Filat este mîndria noastră!”

“Filat e Mesia!”

„Filat e icoana poporului rămas în pielea goală tot datorită emirului!”

„Filat e de neînlocuit!”

Așa bocesc și se bat cu minciuna Filat în piept toți  fluiericii banditului.

Filat, Doamne, Ferește,  chiar dacă ar fi  strivit  cu mașina vreun om, tot trebuia să rămînă PE VECI în fruntea Moldovei!

Zubco să cadă, Plahotniuc să cadă, Crețu să cadă, Lupu să cadă, Ghimpu să cadă, Godea să cadă, Dodon să cadă, Voronin să recadă  și numai Filat să rămînă mascota veșnică a unui neam răstignit  pe crucea Istoriei de asemenea hiene cu chip de om!

Asta ne spun slugarnicii lui fluierici.

Filat, Doamne, Ferește, chiar dacă ar fi fost la vănătoarea din Pădurea Domnească și ar fi omorît, absolut din întîmplare, un om, tot nu trebuia demis NICIODATĂ din fruntea Moldovei!

Asta vomită cei care pînă mai ieri tare  mai  doreau evadarea Prim- mafiotului din Guvern și-acum îi deplîng  fuga ce e iminentă.

Presa din slipii  lui Filat se face că plouă și   e interesată ca acel de le plătește pîinea, untul și cogniacul de 5 stele să rămînă în veci de veci  monumentul mobil al Guvernului.

Și mințind poporul cu Vilniusul de la televizor să mai guverneze ca niște tîlhari  de drumul mare încă vreo mie de ani.

Cel puțin!

Anunțuri