Deschid computerul.

Balamuc.

Butonez canalele televizorului.

Salon de psihiatrie cu transmisiune în direct.

Radioul  îmi spune că  de la orele 13, din 13 februarie 2013  au evadat pacienții din oscpiciile toate.

Ziare pe hîrtie nu prea citesc.

Măcar atîta scutire de la Casa Guvernului condus de-un nebun.

Dar nu vă grăbiți să credeți c-ar fi vorba de un “frumos nebun al marelui ora”, ca la Fănuș Neagu.

Nebun-nebun, ați înțeles corect.

Un căpiat, ce dă foc la casă și apoi zice că Ghimpu și Lupu sunt vinovați c-au lăsat bricheta la vedere.

Nebun-nebun, nu glumesc deloc.

Un candriu, care guvernează semiMoldova din 2009, dînd ordine staliniste tuturor subalternilor, deci ANTIEUROPENEȘTE și NEDEMOCRATIC, și  insistă în mod diabolic să ne învețe ce e  EuroIntegrarea, Libertatea și Democrația!

Cum vi se pare, oameni buni?

Strecheat de rasă, care aseară a țîrîit  sub balcoanele  Elenei Robu-Popa de la M1 că e gata să aducă șefi la Vamă și Fisc de peste hotare.

Corect?

Și asta o spune deșucheatul Vasilievici după 4 ani de furt masiv prin instituțiile vizate, conduse de șoferul său Balițki, trezit peste noapte ditamai general de paie și-un  slugoi hapsîn  precum Vicol, despre care mi-i silă să scriu.

Și asta o spune  nerodul Vasilievici  după ce Barosso, din nu se știe care motive serioase, îl bănuie de pierderea urmelor a 1,3 miliarde euro, iar Prim-mafiotul guberniei pentru a închide gura Procuraturii, CNA-ului, dar și demnitarilor europeni nu are altă  cale de ales decît ALEGERILE PARLAMENTARE ANTICIPATE și demiterea slugilor sale.

Păi iată că  scrîntitul Vasilievici după ce-a pus lăbuțele pe cîte-un miliard  de lei  de la fiecare muflon cu dosare la CNA  acum ar fi bine dispus să renunțe la ei și să-i  înlocuiască fie și cu străini.

Bine-bine, zicem noi, dar odată ce  bătutul cu leuca  Vasilievici vrea  șefi de peste hotare de ce să n-avem și-un Prim-Ministru  nipon, de exemplu?

Și-un procuror din Berlin?

Și-un ministru de interne din  Trinidad și Tobago?

Și-un ministru de justiție din Roma sau Montreal?

Și-un ministru al finanțelor din Venezuela?

Și-un ministru al sănătății din Australia sau Noua Zeelandă?

Și-un șef al Curții de Conturi din Senegal?

Și-un șef al Comisiei  Electorale  Centrale, nu Cecane, din Mozambic?

Chiar de ce?

Ideea  reformatoare e una colosalmente exemplară, cu adevărat salvatoare, doar că trebuie implementată mai întîi prin  înaintarea  de către președintele Timofti a unui candidat  NIPON la șefia Guvernului.

Fiindcă nu se știe care nebun l-ar mai vrea înc-odată și-nc-odată pentru veșnicia toată pe dusul cu sorcova   Filat  prim-ministru al semiMoldovei?

În caz că, totuși, se vor găsi 51 de nebuni ce l-ar vota pe hipercoruptul Filat pentru a mia oară șef al Executivului, acesta ar trebui să aducă  pe-aceste pămînturi și alt popor, în locul milioanelor de basarabeni, ce-au umplut lumea întreagă de prea multa  europenizare, libertate, democrație și bunăstare ce li s-a oferit de către un falnic diliu*.

Care-a dat foc la casă și zîmbește, între  LuLeanca și streleții săi.

*diliu—nebun

Anunțuri