De cînd s-a cocoţat în tronul de Prim-mafiot al guberniei, Vladimir Filat-Timoşenko( ultimul nume se referă la viitorul său imediat)s-a tot  dat în spectacol drept marele binefăcător, donator de bani, case, apartamente, patine, castroane, motociclete, corăbii, limuzine şi …microbuze chiar.

Cazul cu donaţia de 30 000 euro, oferită  în nume personal de Vladimir Filat-Timoşenko al Moldovei, dar…plătită de un ONG condus de un…”eşan”  arată adevărata  lipsă de om a unui demnitar fără DEMNITATE şi Dumnezeu.

Dacă mai trebuia arătată!

Nici animalele nu procedează astfel cu altcineva din specia lor, aflat în dificultate.

Suma transferată de…”eşan” o fi preţul plătit pentru o funcţie de director de televiziune, care i-a revenit  ulterior soţiei acestuia?

Să fii în Top 5 Forbes drept cel mai bogat milionar moldovean contemporan şi să-ţi fie jele să jertfeşti măcar 30 000 euro unei familii cu 15 copii, dar să te dai drept primul binefăcător al guberniei–-asta nu poate fi catalogată decît faptă diabolică, inspirată de Satan, sută la sută.

Într-un stat democratic şi european, doar pentru o singură donaţie de acest fel, Vladimir Filat-Timoşenko ar fi devenit imediat concubin de celulă cu madam Timoşenko a Ucrainei pentru cel puţin 10 ani!

Iar ONG-ul, care în baza Legii cu privire la organizaţiile obşteşti şi conform deciziei Comisiei de stat de certificare  trebuia să fie apolitic şi să nu transfere nici într-un caz 30 000 euro în locul lui Vladimir Filat-Timoşenko la contul firmei importatoare de microbuze–urma să fie închis de Ministerul Justiţiei a doua zi!

Săptămîna  trecută  Vladimir Filat-Timoşenko a declarat cu fruntea sus de la Aeroport că aceleiaşi familii din Sîngerei el îi donează lunar din 2009 şi salariul său de Prim-mafiot.

Donaţie pe care i-o plăteşte tot un…”ieşan?”

Că n-o mai lucra ticălosul  la culme politruc fără bani!

Poa’ să se şi jure că nu mai putem crede la nesfîrşit un neobrăzat de diavol în straie de înger, care vrea în statul ce-l pradă, la braţ cu toţi baliţkii şi banariucii,  el, unicul, să fie eternul stăpîn!

P.S. Mă anunță un om cu surse și resurse indubitabile că „eșanul” e mai noul iubit al lui Filat-Timoșenko. Îi văd prietenii de pe facebook, care sunt doar miniștri, deputați, șefi de agenții, bloggeri, directori @ prezentatori tv etc., și numai dintr-un singur partid. Omul cu pricina e informat beton. Cică și doamna „eșanului” e între ei, la orele de noapte și de zi, cînd îl lovește damblaua pe prim-mafiot. În schimb, conturile „eșenilor” sunt mereu gravide, iar călătoriile prin toate țările exotice nu-i mai ocolesc pe „eșeni” pînă azi.

Bravos, iubiților! Verde pentru Sodoma moldovenească?! Verde pentru Filat-Timoșenko și toți „eșenii” lui de viță perversă, ce mai?!

Reclame