Geaba se tot laudă președintele Timofti că în tot ce face se ghidează doar de litera legii și de constituție.

Nimic mai fals!

Cea mai recentă  enormitate comisă de el este desemnarea drept candidat la șefia guvernului a unui om ce n-a existat și nu există în prezent.

Mai ales în politica moldovenească.

Dacă respectăm legile, așa precum se laudă un fost președinte de instanțe judecătorești, ar trebui să conchidem că un politician-cetățean al R Moldova cu numele Filat și prenumele Vlad nu există încă.

Și chiar dacă nu există acest fapt nu l-a împiedicat pe Vladimir Filat să se erijeze în… Vlad Filat, mințind astfel populația unui stat, care, zice dînsul și Streleț, l-au votat în proporție de 30 la sută.

Deși hotărîrile de guvern autoproclamatul Vlad Filat  le-a semnat în calitate de Vladimir Filat.

Iar ca scriitor avînd pseudonimul literar: Vlad Filat  așa și nu s-a mai  lansat.

Poate doar ca actor al teatrului de marionete…condus de Petru Lucinski.

Din cîte mi-i dat să cunosc atunci cînd unii artiști ajung să dețină funcții înalte într-un stat ei, oficial, adică în serviciul națiunii fiind,  răspund la numele și prenumele lor cele  adevărate și nu inventate.

Excepții au fost în istorie doar Lenin, Stalin și, mai nou, unul Vlad…cel Filat.

Ținînd cont de cele expuse anterior, să înțelegem că președintele Timofti a înaintat la șefia  guvernului un OM INEXISTENT în registrul infomațional de pașapoarte al statului, pe care pretinde că îl conduce, în baza legilor pe care le-a și uitat?

Mda, cum poți să uiți ceea ce n-ai știut vreodată…?

Trebuie să fii  numaidecît Timofti ca să vrei să fericești un neam cu un extraterestru?!

Anunțuri