De la 5 martie 2013 Prim-Mafiotul trăsnit cu capul de asfaltul realității nu apare la televiziuni.
S-ar părea că își linge rănile.
S-ar părea că-și face procese de conștiință.
S-ar părea că renaște și că devine alt OM, așa precum l-ar vrea naivul de Lupu.
Adevărul, care umblă mereu cu capul spart, este cu totul altul.
Filat n-a apărut pe sticlă fiindcă a fost ocupat cu implementarea scenariului diabolic de nimicire a președintelui unionist de partid Ghimpu, scenariu creat de Kremlin și Lupcinski cu scopul cooptării încă a unui număr de 7 unelte docile, plătite bine de antiromânul Șor, numai ca ea, mizeria umană Filat, să ajungă din nou Prim-Ministru.
Iar unionismul românesc să fie lichidat din viața politică a Basarabiei!
Planul de acțiuni, despre care promoskovitul Tarlev știa de o lună(!), a fost realizat de comun acord cu Putin, fiind coordonat pas cu pas de structurile de securitate din inima Rusiei, din Tiraspol și Chișinău.
(Îi rog să tacă pe cei, care mai cred că directorul de SIS Balan este doar omul credincios al lui Ghimpu).
Ion Hadîrkovski a fost scula potrivită, în veci șantajabilă, datorită “gloriosului” său dosar de ex-comunist înregimentat în partid la 27 ani, de secretar de partid al Uniunii Scriitorilor din RSSM, ajuns la 33 de ani și de kgb-ist MEREU în misiune.
Sărmanul de Ghimpu!
L-a mai făcut, prin servul de Duca, și academician în 2013, ca doar peste două luni, înfășatul de partid și kgb să-i împlînte un cuțit drept în spate!
Știați că rolul lui securistic în fruntea străvechiului Front Popular a fost același? Cel de a nu permite realizarea Unirii ca ideal național al românilor basarabeni.
Vă amintiți că acesta, în mileniul trecut, a mai trădat odată, la comanda aceleiași Moskove, prin același Lupcinski și același KGB, demisionînd din fruntea Parlamentului și dînd cale liberă comuniștilor proruși ca aceștia să revină la guvernare pentru 9 ani?
Trădător incurabil, Hadîrkovski, pentru a-și duce la bun sfîrșit misiunea din 2013 avea nevoie și de o trădătoare cu sîni și pulpe voluptoase, pe care și-au lăsat autograful gurii, și nu numai, toți rectorii, businessmanii din top 10, miniștrii și prim-miniștrii guberniei.
Și Nazarbaiev, inclusiv.
Ea trebuia doar să-și țuguiască buzele date cu rujul minciunii și să citească Actul generos al trădării naționale, scris de Moskova, tradus de Hadîrkovski și cules direct la computer de madam Huțu cu silicoanele ei.
Țak-țak-țak–așa o noapte întreagă a tot DACTILOGRAFIAT în stil modern trădarea ibovnica neamului nostru!
Țak-țak-țak!
Nesătulă de galbeni și instrumente aflate mereu în erecție, aceasta nu putea lipsi, nici moartă, din lista aprobată de triumviratul Putin-Lupcinski-Filat, listă compusă din Hadîrkovski, ex-consilier al ex-președintelui Lupcinski, tot el ex-Prim-secretar al Partidului Comunist din R Moldova, Sucărneanu, ex-comunist, nestrăin de KGB nici el, a cărei voce de radio, plătită de Guvernul Român, Ghimpu și Chirtoacă, îl laudă doar pe kgb-istul Filat și partidul lui, hulindu-l permanent pe Ghimpu, Chirtoacă, Plahotniuc, Lupu și alții.
Oleg Podrug  este și el… omul serviciilor secrete încă de la facultate.
Nu mă mai miră cît de repede a ajuns în grațiile lui Filip, Urecheanu, Ursu, Iordan, Ghimpu și Chirtoacă, care l-au umplut cu bani alocați pentru editări și achiziții de carte, l-au împodobit cu sedii acordate spre privatizare pentru deschidere de magazine peste magazine etc.
În 2001, atunci cînd mi-a apărut volumul „Demisionarea din Umilință. Eseuri din Mahalaua Nebunilor” cu materiale acide contra lui Voronin, Lupcinski și alți oameni ai Moskovei, debarcați la Chișinău, i-am propus să ia pentru realizare o parte din tiraj. A cerut inițial un exemplar de carte. Chipurile, s-o vadă. S-o țină în mînă. S-o pipăie, să se convingă de e naturală sau ba.
După ce-a văzut-o mi-a lăsat vorbă la secretară că nu va lua nici o carte pentru librării, fiindcă numele meu nu este prezent în lista lui(???).
Și nici cartea nu mi-a mai înapoiat-o, ducînd-o, de fapt, acolo unde trebuia să fie citită cu lupa.
Clar lucru, la KGB!
Avea dreptate Podrug, pentru mine Prutul nu e ceva internațional, e național pînă în măduva oaselor, e numai și numai durere pur națională!
Pe Arhiri l-am privit odata doar, prin martie, la Publika TV. Slăbuță prestanță. Dar era anti Filat. Își susținea liderul cum putea. Acum două zile mi-a scris pe blog, după ce-a citit un material de-al lui Mihai Ghimpu, republicat, cu un titlu nou. Acolo președintele lui scotea în vileag multe crime comise de cel fără de Dumnezeu. Acolo Ghimpu îi amenința pe Filat și Țopi cu noi dezvăluiri!
Dezertorul de Arhiri mi-a scris următorul comentariu: „Corect Traiane. Sanatate”(i-am păstrat virgină ortografia).
Ieri l-am găsit pe post de pază de corp a dnei Huțu, porta-vocea Kremlinului, căreia-i ducea poșeta cu scenariul de trădare națională, cules o noapte întreagă cu țîțele înnobilate de briliantele dăruite de Ghimpu.
Un VĂCARciuk n-a reușit să fie nici măcar o zi deputat că a și căzut de acord să se lepede pe loc de președintele partidului ce l-a adus din nicăieri în parlament.
Un Cojocar ahtiat de votcă și muieri de la o academie superioară de învățămînt, condusă de un rector care a aderat încă în 2010 la PLDM, pentru numai o ladă de “Kvint” n-a putut să se abțină să nu trădeze și el.
Plus cei acuzați de matrapazlîcuri financiare gen martinuța, gherasim, șalaru(ghiță), covrig, chitoroagă, plus potîng(fără Ă), ciobanu și alți inși vînduți la comanda Kremlinului!
O droaie de profitori, care n-au dat nimic unui partid, ci doar au luat, cît le-a îngăduit liberalul de Ghimpu.
Și-acum, în semn de profundă recunoștință, la ordinul Moskovei, a mizeriei umane Filat și-a sforarului Lupcinski, își rînjesc colții, ca niște hiene spre președintele partidului lor, purtînd fiecare din ei cîte-un cuțit foarte bine ascuțit în mîini.
(Va urma)

Reclame