Ieri comentatorul  şi avocatul Roman Mihăeş a aflat că este pîrît în instanţa de judecată de către Banca de Economii a R Moldova, unde preşedintele consiliului de Administraţie e Victor Bodiu, şeful Cancelariei de Stat a Guvernului condus de prim-mafiotul Filat.
Banca vrea de la Mihăeş numai 200 000  lei.
Banca ne dă de înţeles că încă vreo 20 de bloggeri vor trebui să-i achite cîte 200 000 lei, cel puţin, plus cheltuielile de judecată.
Slavă Domnului Filat  că nu e suma în euro!
Azi, după ce ore bune chipul avocatului  satanei Timofti a fost  lipit pe post de primă ştire a Unimediei, brusc observ că e schimbat cu ştirea despre Mihăeş şi Banca reclamantă.
Nu reuşesc să dispar pentru 2 minute,  la revenire constatînd cu mirare că ştirea lipseşte cu totul de pe site, iar în locul ei a revenit  victorios satrapul ajuns nu ştiu cum preşedinte. De stat.
Atunci iau şi scriu pe facebook următoarele:”ACUM 2 MINUTE PRIMA STIRE PE UNIMEDIA ERA MIHAES SI BANCA DE ECONOMII. ACUM VAD CA E STEARSA. SI E REPUSA STIREA CU TIMOFTI. A INTERVENIT CUMVA BODIU SAU FILAT? ASTA LIBERTATEA PRESEI SE CHEAMA???

Nu trec nici 7 minute că în locul călăului apare o maaaaaare  şi senzaţională ştire cu un fost ministru al justiţiei  din guvernul comunist.
Iar ştirea cu Mihăeş şi Banca acuzatoare e trecută  pe dreapta, la un loc  foarte… vizibil pentru… oricine, evident.

Mi-i totul clar.
Nu zic nimic.
Nu mă bag în ogrăzile private ale presei.
Libere ca la New York.
Nu mai zic nici despre blogul vice-preşedintelui de Parlament, L. Palihovici, care, de cînd a apărut pe blogosferă,  poate sări oricînd peste oricine  şi oriunde doreşte doamna de fier a guberniei.
Inclusiv deasupra mea, ironic vorbind.
Ultimul caz e cel de ieri.
După ce jumătate de zi  am fost deasupra lui…Al.Tănase(scuzaţi) şi sub…Igor Dodon(mulţumesc) brusc mă trezesc cu madam Palihovici în braţe!
Şi aşa decurge dragostea noastră ne-con-te-NIT!
Mi-i cam greu, recunosc, s-o ţin deasupra, dar n-am altă variantă de compromis.
Iubirea mea Nu vrea  să stea  decît în faţă.
Ca în prezidiu.
O viaţă, poate două, poate nouă şi toate, dar absolut toate, în prezidiu.
Adică deasupra mea!!!

Adică un picuţ numai privilegiată.
Amăgindu-se, probabil, că astfel n-o vor citi 31 de oameni-deputaţi, ci tocmai 32!

Referitor la Filat, care e prietenul cel mai bun al lui Bodiu şi viceversa vreau să mai scriu ceva.
Să nu creadă dînşii că vor putea închide gura tuturor oamenilor cu procese intentate pe bandă rulantă.
Şi să nu se amăgească continuu cu gîndul că alţii şi nu ei vor trebui să acopere suma de 1, 5 miliarde lei, făcuţi dispăruţi din banca poporului.
Lumea informată, inclusiv dl avocat şi comentator politic Mihăeş, ştie că Filat deţine deja 40 % din acţiunile unei bănci supărate pe Adevăr şi acelaşi Filat mai controlează prin Bodiu încă 56 % din acţiunile statului avute în acea bancă.
Adică are 96 % din acţiuni.
E mult?
E puţin?
Haideţi să nu ne mai întrebăm şi să  închidem gura Lumii cu procese interminabile ca un căluş  băgat în gura presei libere din semiMoldova.
Acum înţelegeţi de ce s-a supărat  aşa de tare Filat via  Bodiu pe Mihăeş?

Reclame