Aflu acum că toți judecătorii Curții conduse de Alexandru Tănase, după ce-au deliberat vreme de 8 ore, au  catalogat decretul preșului justiției moldave Timofti  de a-l desemna pe Filat prim-ministru  drept unul ANTICONSTITUȚIONAL!!!

Iată linkul: http://unimedia.info/stiri/video-curtea-constitutionala–desemnarea-lui-filat-in-calitate-de-candidat–la-functia-de-premier–neconstitutionala-59814.html

Adică după ce guvernul a fost trimis la dracul în praznic nici  nu mai era LEGAL să rămînă Filat prim-ministru în exercițiu, ci trebuia înlocuit cu un alt ministru, fapt pe care buturuga din președinție era cazul s-o știe.

10 pentru Ghimpu și Partidul Liberal, 10 pentru Curtea Constituțională!

Vai și-amar  de statul condus de un judecător analfabet în domeniu cu consilieri lucinskiști, ce-l duc de nas ca pe-o vită la abator.

Vă mai amintiți ce spunea ieri acest Nimeni al justiției de carton?

Ziua de ieri îmi amintește de maaaaaarele jurist Timofti, care, la braț cu ex-ministrul justiției Păduraru,  îl blamau pe Ghimpu, considerîndu-l necunoscător al Constituției și al tuturor legilor, în general!

Acum stau strîmb și gîndesc drept: Cine TREBUIE de urgență să-și  dea demisia: Ghimpu sau Timofti, cel care l-a ucis, prin sentințele sale judecătorești din 1987 și 2005 pe unionistul Gheorghe David?

Să plece la naiba, cu tot cu pădurarii săi minciunoși !

Dar să nu uite cumva să și-l ia și pe Filat, să nu-i fie urît pe la Pruncul!!!

Anunțuri