De cînd a fost numit prin decretul lui Timnofti  Prim-mafiot interimar, signor Luleancă  umblă mînă în mînă  cu sir Gabar prin toată gubernia.

Da, da, cu Gabar, cel carele a fost din decembrie 2009 ceea ce crede că POATE fi  și  cel beat Lulea de …bugetul guvernului  său.

Filat, scuzați, Gabar, stă sub tricolor, cu Luleancă de mînă.

Filat, scuzați, Kant, trece cu mîinile-n buzunare, fluierînd,  prin Vama lui ZăBalițki, doar cu Luleancă de mînă.

Ambasadorul SUA, cel care își permite deloc civilizat și nediplomatic să critice Ograda Constituțională a semiMoldovei, tace și-nghite la noduri.

Dar nu protestează  și-n acest caz.

Filat, scuzați, îl  cheamă  pe sir Purice de la o Poliție de Frontieră  la el, și-l bate bădărănește pe umăr, alături fiind și tăcînd, evident, chipurile, Prim-ministrul  interimar, aceeași LuLeancă despre care vă spun.

Filat și Purice pun țara din slipii lor la cale, dar LuLeancă vreme de 10 minute se chinuie să tot prindă un ditamai purice cu viza de reședință în pletele sale de nou rege-Soare LA MOLDOVENI.

Chipurile, Prim-ministrul  repubKlicii de mîine, Luleancă,  intră-n cabina de WC dintr-un hotel.

Gabar intră și el, să-i tragă fermoarul de la pantaloni în jos.

La barul satului Sîrma, prim-ministrul interimar nu-și  are dreptul  barem la un ceai în tăcere.

Brusc  ușa e deschisă în stil barbar și  în fața ochilor săi (re)apare  năluca  Filat.

Care se-așează nechemat și-i toarnă zahăr în ceașcă.

La o casă de plăceri chiar aseară Gabar Kantovici Filat a dat peste LuLeancă tocmai cînd celui din urmă îi era  gheișa  mai dragă.

Lumea  vede la televizor plimbările zilnice ale celor doi și nu înțelege de-i  vis  sau coșmar, ori e purul adevăr  tot ce li-i dat să privească.

Acum  lumea abia de-și  dă seama  pentru cine au voit aceștea  să  voteze urgent  Palavramentul, cu tot cu madam Palithovici, Legea Sodomei și Gomorei  mileniului trei.

Momîia Timnofti, cu cel puțin o moarte de disident politic pe conștiință, bea koktail Molotov cu ceai verde și  vede, de frică,  doar filați verzi pe pereți.

Cu ordin de la Gabar, un pădurar,  fiind  și pe post  de șef al aparatului invizibil al lui Timnofti, a luat barda și-i dă, și-i dă, și-i dă cu ea în Tănase și ceilalți 5 judecători  constituționali.

Uitînd, cu bună știință, de faptul că idolul lui, cel  veșnic filat, a fost demis pentru acte de mare corupție și că numai un  derbedeu de președinte îl  mai putea propune pe nou  pentru același post, din care fuse dat  jos  cu cîteva zile mai înainte.

Iată că de la o vreme toți pădurarii guberniei, în loc să se ocupe de fauna Moldovei, adică de Timnofti,  își permit să dea lecții Ogrăzii Constituționale, așa precum  o pot face doar comentatorii  de serviciu ai  lui Gabar Kantovici Filat, plus telegarii, boschetarii și ambasadorul lui Obama, la pachet, bineînțeles.

…Mă-ntîlnește ieri dimineață un om în etate.

“Chiar e-adevărat  că Luleancă și Gabar se trag între ei, zi de zi, noapte de noapte?”

–„Da”, zic, „și cred că ideea de contopire liberal-democrată  aparține aceluiași analist Țăran, care la sfătuit pe Gabar la 13 februarie 2013, ora 13.00,  să denunțe Acordul, hotărîre ce i-a fost ulterior fatală chiar celui de-a executat-o.

Ba mai mult, aflu că de săptămîna viitoare Gabar Kantovici Filat o va  urma  prin toate cabinele și pe madam Palithovici!”

„Partid de duși cu sorcova în primăvară, iată ce e  LDPM-ul”, conchide omuleanul și intră grăbit în bufetul Serviciului Vamal de stat.

Cum aveam să nu-i dau  dreptatea deplină, dacă acel partid săptămîna trecută votase un procuror, iar acum deja se răzgîndi, declarînd că el, partidul, de fapt, a fost beat LuLeancă atunci cînd a…votat ce-a votat.

Cum aveam să-l contrazic pe omul revoltat la culme, cînd acel partid condus de mișelul Gabar săptămîna trecută  votase în grabă  mare Legea sistemului  electoral mixt, iar acum arde de nerăbdare să-și anuleze, de rînd cu comuniștii, propriul vot?

Chiar dacă în programul lor  politic  adoptarea acestei Legi  a fost (și mai e!) PRIORITARĂ!!!

Dolganiuc  afirmă că acest gest e o rușine incalificabilă pentru PLDM, e un act de CRETINISM POLITIC, Mihăeș afirmă că propunerea fariseică a  iobagilor lui Gabar reprezintă un act de clară sinucidere politică, ce va prăbuși partidul sub pragul electoral la următoarele alegeri parlamentare, Deliu spune într-o săptămînă: „Laie”, acum zice că-i… Bălaie, urmat de un Cibotar, mare specialist în sondaje sociologice comandate de Gabar, specialist  dresat să justifice orice deraiere de la normal a stăpînului său ot PLDM.

Cibotar, care ieri i-a acordat lui Gabar Kantovici Filat tocmai 3 % de încredere populară.

Adică în realitate ar fi cam… 0%.

Cibotar, care plus un nantoi și-o barbăroșie au dăruit LDPM-ului  ieri  tocmai 12 % din 32.

Adică în realitate ar fi cam… 2%.

Ce  mai porcărie de afacere la moldoveni!

Ce mai crasă idioțenie sociologică!

De  care profită Moskova lui Lupcinski, Mafia lui Gabar  și cîte-o LuLeancă din slipii cei verzi ai stejarului.

P.S. De la o vreme cineva posteaza si publicitate, fara acordul meu, pe acest blog. Cine o fi, dle Director General? Și cine ia banii, din partea Fundației CLINTON, inclusiv,  în numele meu???

Reclame