Cecan/Ciocan/Ciocanu, ieri comunist, azi liberal-democrat e și  cetățean român, deși partidul din care a făcut parte pînă la 2009 era și este unul antiromânesc, prin excelență.

Acesta, dacă vă amintiți, a telefonat și el  mareșalului Vicol de la Fisc să-i ceara să nu mai pedepsească o firmă de-a lui de la Bălți.

Un fel de “Arabia-Nord”, zic unii, un fel de Fabrică de spirtoase”Varza Albă”, buciumă alții.

Sau mai precis: și  una, și alta.

Unde  Cecan/Ciocan/Ciocanu  e acționar.

Dar nu recunoaște și  în declarația de avere  precum că ar fi.

Azi citesc pe un site de știri că cel travestit din comunist în pldm-ist ar fi și unul dintre cei 3 asociați ai altei firme, alături de un Eșanu Vitalie  și-un  foaaaaaaarte imparțial  autointitulat blogger  de va(r)ză LuPianiuc.

Da, da, e cel la care vă  duce gîndul.

Adică un fel de Privesc.eu+tu+noi+ Filea.

Firmă de-a lui Gabar, ce spală mințile voastre, numai că e înregistrată la București, pe numele valeților săi de nădejde din Chișinău.

Dar Cecan/Ciocan/Ciocanu nu recunoaște  și în declarația de avere precum c-ar deține și-aici 25% din acțiuni, și din profit, evident.

Și-atunci vă întreb, stimate dle LuLeancă: are dreptul un demnitar de stat, ales și reales pe viață, să dețină atîtea afaceri private, pe lîngă faptul că e rudă cu toți dracii de la guvernarea mai mult decît europeană de pe Bîc?

Reclame