Gabar e într-o situație prostuță de tot.

 

Surse cu resurse necontrafăcute din guvern mă anunță că Gabar, vrînd să scape de dosarele aflate în mîini bune la Procuratură și CNA, ar fi dispus să accepte și postul de ambasador al Absurdiei în Qatar.

 Zilele trecute  acesta a și zburat în mare grabă la Doha.

De mare folos i-au fost întîlnirile cu noul Emir Tamim bin  Hamad Al Khalifah Al Thani, dar și cu primul lor ministru& ministru de Externe  Abdulah bin Khalifah  Al Thani.

Șeicul Tamim  și Șeicul Abdulah  sunt oameni foarte bogați.

Șeicul Gabar de Moldova este  și  el demult  miliardar în euro, adică există un liant ce-i poate uni pentru vecii.

În decembrie 2012 Gabar, alături de Luleancă și Juravski, au dat mîna cu emirul de atunci  Hamad bin Khalifa Al Thani  și cu prim-ministrul& ministrul Externelor  de atunci al Qatarului, Hamad bin Jassim bin Jaber bin Muhammad Al-Thani.

Și odată ce moldovenii dornici de bani fără număr  au hotărît să mai deschidă o ambasadă în unul din cele mai munuscule și bogate  state de pe glob, Monarhul de Gaze și Petrol al Golfului Persic, mai în glumă, mai în serios i-a zis lui Gabar că parcă ceva se va  frînge în inima sa dacă  acesta va pleca din Doha pentru mult timp.

Gabar a plecat, neștiind ce-l așteaptă în urma vănătorii din pădurea cică domnească a Absurdiei.

Însă acum, după ce-a fost aruncat în hăul politicii, ca un condom întrebuințat de cui nu i-a fost lene, Gabar n-are prea multe opțiuni de ales.

Ori rămîne mai marele pe sediul partidului său, dar nimeni nu-i poate garanta liberatea după summitul de la Vilnius, ori pleacă ambasador  în Qatar și astfel prietenul său, emirul Tamim bin Hamad bin Khalifa Al Thani, nu-l va extrăda organelor de drept din R Moldova, pentru cîtă vreme  vor hotărî ei și cele peste 2 miliarde de euro, furate din vistieria  celui mai sărac stat de pe continent, pe care-a ținut  mîna Gabar din 2009 pînă-n 2013.

De cîteva luni  detronatul Absurdiei  e derutat la culme.

În rarele nopți cînd mai poate dormi visează doar pușcării, gardieni și condamnați pe viață, care îî violează, fără cruțare, în grup demnitatea, libertatea și drepturile elementare.

Viol după viol!

Noapte de noapte!

Mereu!

Zilele trecute Gabar a transportat  deja  cu avionul său particular  toți sacii cu bani din Elveția în Qatar.

Emirul i-a spus: „Bine-ai venit, Șeic Vladimir bin Tamim bin  Gabar bin Kant Al Thani!”

Și, în semn de prietenie, a luat de  i-a dăruit 4  femei din haremul regal.

Și un cal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame