Fotografie


Sunt un mare cititor de portaluri de știri.

Pe unul afiliat PLDM-ului citesc ieri că extraterestrul  lord Filat  se declară nemulțumit de faptul că partidul său în cei 6 ani de viață n-a obținut ÎNCĂ  toată puterea în R. Moldova.

Subliniez: ÎNCĂ!

Și tot acest lord cu copil  din flori de 6 ani ne anunță că această greșeală va fi, totuși, reparată la 29 noiembrie 2014.

În ziua alegerilor parlamentare, zi pe care ne-a ales-o chiar el, la plesneală, așa cum îi place să zică despre acest toromac  un mocan.

Pînă mai ieri politicianul nr.1, cu voia unui Țăran avînd un  salar de numai  3.500 euro, plătit de politicianul, care azi, deși nu mai e demult prim-ministru, e pe onorabilul loc 2.

Sondaj făcut pentru proștii de moldoveni, analfabeți și docili, hrăniți de Filat doar cu minciuni și sondaje de zero parale, dar pentru care acesta scoate lunar cîte 3.500 euro oferite în plic pentru 7 dintre comentatorii și bloggerii de bază ai săi. Din cei 33!

Plus cîte-o mașină nouă, plus cîte 4 vacanțe gratis pentru fiecare anotimp al anului.

Că de, Vămile Patriei lucrează non-stop pentru dînsul.

Ziceam că sunt un cititor fidel al portalurilor de știri.

Al multora  dintre  cele  care  îl fac icoană  de sfînt pe Filat.

Pînă vine tovarășul Igor Dodon și-i face țăndări bucuria minciunosului de  Lăpușna și de Nicăieri.

Citez o altă știre de ieri: „Politicianul Igor Dodon  spune că în ultima lună, în PSRM au venit organizaţii întregi din PLDM, dar şi din alte formaţiuni”.

Am citit, am recitit  și am plîns pe loc.

De fericire.

Fiindcă  aflai  din gura onestului și verticalului politician moldovan  că PLDM-ul cu Filat în frunte se întoarce, în sfîrșit, ACASĂ, în PSRM!