visinescu

Ion-Ilici Iliescu nu  știe ce să mai facă  la cei 101  ani ai săi, ca să apară la Știri. După ce-a dat cu barda în Dumnezeu, el, omul fără copii, nepoți si nepoțele de educat, mai întîi îl telefonează pe prietenul său Gorbaciov, apoi citește vreo 3 pagini din doctoratul lui Ponta, apoi îl  alină la skype și mobil pe veșnicul lui amic, unul Vișinescu.

 S-a țăcănit de tot, dacă a ajuns fostul Prim-Secretar al Partidului Comunist Român de la Iasi și unealta  hiperdocilă a Moskovei, aburcată la tronul de bipreședinte al României, chipurile, libere, să debiteze o inepție după alta, încît nu mai putem face diferență între criminalul Alexandru Vișinescu și avocatul său, Ion-Ilici Iliescu.

Da, da, Ion-Ilici, am scris corect, așa ne spune și dl Ion Mihai Pacepa din exil, despre  tatăl viitorului șef de stat român, care era mare velikorus și în cinstea fanului său, Vladimir Ilici Lenin, acesta a luat de și-a numit progenitura cu patronimicul homosexualului proletariatului mondial.

Citesc aici CV-ul salvatorului comunist al României, menit să  scape o Țară de…comunism și nu pot pricepe cum de a fost votat acest personaj de tot poporul român drept președinte, popor ce l-a tolerat vreme de 8 ani, apoi l-a făcut senator, apoi -președinte de onoare al PSD-ului.

Poftiți, citiți și faceți-vă cruce în timp ce-i lecturați letopisețul comunist de-o viață:http://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Iliescu

Clar lucru, Ion-Ilici Iliescu n-a fost botezat, nici cununat, fiindcă surcica nu sare niciodată departe de trunchi.

Astfel, vînzătorul de Neam românesc către sovietici și ruși, vărul împăratului romilor, Cioabă, a fost, este și va muri antichrist.

Cînd era președinte măcar tăcea, dar de cînd nu mai e decît președinte de Oroare, cu sau fără ocazie preferă să dea aproape zilnic cu barda în Dumnezeu.

De fapt, abia acum am înțeles că adevărații săi Dumnezei sunt mai mulți.

Numele lor e: Lenin, Marx, Engels, Stalin, Petre Groza, Ana Pauker, Ceaușescu, Gorbaciov  și… Vișinescu.

Este clar că odată ce a fost deconspirat de către ziariștii români, călăul Vișinescu(“Torționar” e prea frumos spus!) a apelat după ajutor la protejatul lui de totdeauna, iar Iliescu a sărit ca un leu în apărarea umilei sale…căprioare nevinovate.

Durerea lui Vișinescu brusc a devenit și durerea lui Iliescu, nebunia lui Vișinescu a devenit și nebunia lui Iliescu, în caz contrar cum se poate explica medical următorul pîrț verbal al Excelenței Sale, provenite de la orangutan, și nu de la Domnul:” “S-au trezit nişte golani din presă să-l ia la rost pe un bătrînel simpatic, de 88 de ani. Mulţi nici nu erau născuţi cînd domnul Vişinescu îi educa la Rîmnicu-Sărat pe trădătorii ţărănişti şi liberali ai patriei”.

Atît s-a scremut și-a născut un satrap despre alt satrap, un frate întru Satana despre al frate de-al său, aflat în suferință.

Auzi, stimate popor român? Cică lui Ion-Ilici Iliescu i-i jale de “un bătrînel simpatic, care a fost unul din cei de-au tras  cu nemaivăzut curaj în criminalul Antonescu și  i-a educat prin tortură zilnică pe marii patrioți țărăniști și liberali Ion Mihalache, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu, Ilie Lazăr, Victor Rădulescu-Pogoneanu, Ion-Ovidiu Borcea, Maria Antonescu, Alice Panaiodor, Liviu Brînzaș, Aurora Dumitrescu-Ille  și mulți alții”, cei ce  pentru  o jivina antichristă  ca Iliescu ar fi trădători și criminali, și nu el cu toți vișineștii lui multiubiți!

Doamne-Dumnezeule, zic, cu ce am greșit așa de tare, de ne-ai blestemat cu asemenea brute, să ne conducă decenii la rînd și după ce ne-au scuipat drept  în față cu o pseudorevoluție, cu o mineriadă și alte crime  săvîrșite contra propriului popor, acum să ne mai  și amenințe  cu o nouă mineriadă!

 În 2013!

Ba mai mult!

 Ion-Ilici Iliescu se declară dușmanul nr. 1 al presei libere din Țară, trombonind ca un eliberat din ospiciu : „Chiar dacă nu mai am influenţa din 1990, cîteva zeci de mineri, care să-l păzească pe Vişinescu de golanii din presă, tot pot aduce. Așa că  le recomand ziariștilor  să se oprească, pînă nu e prea tîrziu”, așa a amenințat cu o coasă în mîini Moartea cu numele ei nou: Ion-Ilici Iliescu.

Autoproclamîndu-se: noul Mesia, adică fiind Antichrist, nedusul la biserică afirmă că  „dacă e nevoie, stau eu şi îl păzesc de presă”. La un moment dat amantul fidel al Moskovei  se dă de gol că nu e chiar cel cine se crede, afirmînd, cu suficientă tristețe în glas: „De exemplu, dacă eram acolo cînd presa încerca să-l întrebe despre perioada cînd a condus penitenciarul Rîmnicu-Sărat, sau cînd a educat deținuți și deținute pe la Jilava și Mislea, aş fi urlat la jurnalişti «Măi, animalelor!». Sunt convins că i-aş fi potolit, mama lor de golani!!!”

 Asta da limbă de bipreședinte al României moderne!

Ăsta da torționar în apărarea altui torționar!

 În aceste zile mi-a fost dat să citesc și alte scîrnăvii ale celui de-a fost menit de Satana să conducă  8 ani destinele  poporului creștin  al lui Dumnezeu.

Și tot n-am  înțeles cum un popor profund ortodox l-a menținut la Putere, din banii fiecărui român, evident, pe un urmaș destoinic(!) al Necuratului.

Carele spune așa, în plin mileniu liber de comunism și ateism: “Nu cred în Dumnezeu, eu cred în forța omului”, adică în forța pumnilor lui Vișinescu și în călăi de genul acesta, al cărui protector se declară, fără pic de jenă, chiar el, ex-președintele vostru, dragi români!

Și tot el, acest om mititel de tot, care-n prostia sa doar se mai crede adeseori mare om de stat, fluieră ca și Vladimir Voronin, fratele lui drept  de comunism, că “Iisus a fost primul om cu idei socialiste”, iar frații lui n-ar fi alții decît Marx, Engels, Lenin, Ceaușescu și …Or-jo-ni-kid-ze!

Astfel fostul școlit de la Moskova își permite, fără cruțare, să scoată din lada de zestre de pe timpul URSS-ului o scrisoare de-a sa și, citind-o, să  boxeze în studenta româncă din Anglia, care și-a permis marea crimă de-a declara că Dumnezeu a fost omorît de Occident!

Așadar, într-o  scrisoare intitulată „Dumnezeu nu există”, nimeni altul decat scula KGB-ului sovietic si rusesc Ion-Ilici Iliescu își permite nebunia de a-i taxa pe toți românii ce l-au votat și-l votează și-l vor vota pîn-la marginea gropii  drept„săracii cu duhul care îşi închipuie că un moşuleţ cu barbă albă, aşa-zisul Dumnezeu, ar exista şi ar veghea de undeva din ceruri asupra omenirii. Occidentul a ucis liberul arbitru, mă bucur că îmi fac studiile în Moscova, nu în Londra, Paris sau oricare alt oraş occidental contaminat de capitalism”.

Ia mizerie!

Ia servilism!

Ba mai mult decît atît.

Nerușinatul ce-a spurcat Cotrocenii cu ideile sale velikoruse și antichriste  tocmai 8 ani declară sus și tare că-și amintește cu plăcere de perioada studiilor la Moskova, cînd a  scris ce-a scris, şi este convins că pînă  şi  în ziua de azi, un student român care şi-ar face studiile la Moscova, nu la Londra, n-ar ajunge să susţină niciodată inepţii de genul „Occidentul l-a ucis pe Dumnezeu”. „Ca să-l ucidă, Dumnezeu trebuie să existe, or asta nu se întâmplă”, boscorodește la final Alesul României post-decembriste, de fapt, el fiind doar Alesul KGB-ului rus pentru România.

Un fel de strigoi, tolerat și hrănit o viață întreagă din mila poporului român, din care Ion-Ilici Iliescu pretinde c-ar tot face parte.

Și drept răsplată,  și mulțumire, și sinceră considerațiune, tovarășul ia și-l scuipă în permanență pe Dumnezeu-Tatăl și pe Iisus-Fiul mîntuitor.

Iar de poporul său, plin de călăi gen Iliescu, Vișinescu și mulți-mulți  alți de Escu, el  își șterge cizmele, cu mare plăcere, în fiecare zi.

Precum o făcea și prietenul lui de la șefia gulagurilor comuniste, însîngerînd cu biciul și cu pumnii piepturile  adevăraților  mucenici ai României  Eterne!

 

 

 

 

Anunțuri