albi

De la o vreme observ cum unii profitori mediatici de-ai lui Filat, fiindcă acesta le-a tăiat rația zilnică, și-au întors puștile brusc  împotriva lui.

Da, da, acei, care la 6 iunie 2010, ziua plecării mele din PLDM, au refuzat să-mi publice toate materialele contra prim-ministrului de atunci, fiindcă ei se hrăneau din laba doldora de galbeni a acestuia.

Da, da, acei, care ulterior s-au căciulit, pidosnic, în fața lui, asigurîndu-l de “toată stima și respectul”  dînșilor doar pentru a pune mîna pe  un  Premiu Național de 100 mii lei, la propunerea Ministerului Educației, condus pe atunci de Șleahtițchi, deci, tot de Filat.

Da, da, acei, care atunci cînd eram șters de pe site-ul ProTV, All Moldova, Jurnal.md și altele, au mințit că la deschiderea blogosferei  de pe site-urile lor mă vor neuita și pe mine.

Și m-au uitat cu certitudine  chiar  a doua zi.

Iată însă că acum, în 2013, cînd Vladimir Filat a căzut ca un stejar doborît  la pămînt, aceștia au prins deodată (la) curaj.

În sfîrșit, au prins (la) curaj.

Acum, cînd Filat nu mai e pe cal, ci sub cea a calului, ei au devenit brusc cei mai curajoși dintre moldoveni.

Lustruindu-l o veșnicie pe Roșca, pîn-la divinizare, pe Iliescu,  apoi pe Snegur, apoi pe Constantinescu,  apoi pe Lucinschi, apoi pe Braghiș,  apoi pe Urechean, apoi pe Băsescu,  apoi pe Filat, aceștia acum au devenit marii luptători contra “mortului” din politica moldovenească.

Hoooo!, zic, mai opriți-vă din atîta boxat într-un om, care a greșit, care a mințit, care a trădat la fel ca și voi.

La fel de urît ca și voi.

Și-acum, la catafalcul acestuia, în loc să-i aduceți  cei 101 trandafiri albi preferați de ex-primul vostru ministru, voi veniți cu toporul la spate?

Și cu chiot de nuntă, și cu rîs de nebun la mormînt?

Reclame