Văzînd  perdantul Filat că nu se descurcă doar cu un ogar psihopat  în ogradă a zis să-și mai aducă niște întăriri.

Și după o javră, despre care ziaristul Gabriel Călin scrie c-ar fi doar un rahat cu pălărie, Filat și-a adus și un bou.

Care știe alfabetul pupatului fundurilor de orice culoare politică, ba mai mult decît atît: boul pretinde că poate vorbi și cu morții.

Acum, după ce dragul poet Dumitru Matcovschi, care-mi telefona săptămînal, felicitîndu-mă pentru un nou poem sau pamflet, nu mai este, boul care s-a hrănit din treuca PD-ului vreo 4 ani de zile, conducînd o instituție de stat cu buget și ștampilă, inventează un interviu în care, chipurile, poetul din lumea celor drepți ar vorbi cu boii gen N. Roska, a căror operă este votca eliminată din talentul lor unic sub cer.

Sărmanul Matcovschi.

După ce aceste animale l-au îngropat de viu pe poetul  Vieru, acum nu-l lasă în pace nici pe poetul Matcovschi.

Pe care, atunci cînd n-avea unde-și publica Oftatul, îl găzduiam și eu pe blogurile mele.

 Boul ce vorbește  cu morții  în nopțile lui  petrecute în patul prietenului său de prostie despre care-am  mai scris, e văr drept cu Iurie Roșka, si el personal  se laudă peste tot că demult-tare demult dînsul  l-a ajutat pe Iurie Roșka să se angajeze la  un ziar al tineretului și să intre la facultate, pentru că nu reușise din prima încercare.Tot această bovină  adăpostită sub fustele tuturor politicienilor de mucava se laudă pe la orice closete că doar  una mie  ruble primită de el  de la tatăl vărului său l-a ajutat pe marele luptător al cauzei românismului de mai tîrziu  să intre la facultate din a doua încercare.

E bine că măcar din a doua, fiindcă această fosilă de muzeu, care vorbește întruna cu morții, n-a reușit nici măcar din a treia.

Acum doi ani mă trezesc cu un sunet de la acest bou.

Mă roagă frumos să-i transmit prin e-mail un eseu despre Victor Teleucă, poet răposat și el. Cică l-a citit pe blogul meu și i-a plăcut. Și-ar dori să-l republice în revista „Moldova”, a Guvernului, unde se oploșise.

Cu ajutorul nu știu cui.

M-a rugat doar să omit cîteva propoziții în care criticam Vama lui Filat pentru că puse piedici la transportarea unui  lot de carte românească  în Basarabia.

Nu le-am mai omis.

Le-a omis boul.

Peste un timp observ, absolut întîmplător, că pe site-ul revistei sale mi-a deschis, fără  să mă-ntrebe,  un blog.

Cu foto cu tot, unde a și republicat cîteva materiale.

Care atunci îi plăceau.

Omițînd tot ce era despre Filat, el fiind pe atunci omul PD-ului în guvernul condus de Filat.

Azi aflu, și tot absolut întîmplător, că boul care rage precum că n-aș cunoaște nici alfabetul latin, a fost dat la abator de către mai marii Partidului  Democrat.

Fiindcă și așa folos din el era zero.

Se îngrășa, bînd aiurea, dar nu voia să tragă jugul coaliției europene de guvernămînt.

Și acum, mort fiind de-a binelea, încearcă de dragul lui Filat, marele iubitor de lichele deshumate și de ticăloși morți și vii, să vorbească și cu… Dumitru Matcovschi.

Uitînd că acolo, pe lumea cealaltă, cei din Iad, unde se află el, boul, nu au acces la numerele de telefon ale celor din Rai.

Fiindcă Dumnezeu n-are pseudonimul: Vladimir Filat!

P.S.  Apropo, N. Roska, despre care se spune că e creatura KGB/SIS, cică ar mai fi  condus cîndva  și ziarele  „Molodioji Moldavii” & „Patria Tînără”, plătite  de atiromânul Birstein.

Ulterior, în 2005 ar fi  fost redactor-sef la „Accente”, după  ce ziarul a fost preluat de la Sergiu Afanasiu și prin acest ziar  a atacat România și a susținut PCRM-ul cu tot ce dădea din el.
Lumea informată zice că este agent KGB/SIS specializat pe Antiromânism, de aici și conexiunea cu cîinele Konțiu.

albi

 

Reclame