Aflu că cel mai anticomunist dintre toți președinții de pe glob, unul Nikolai  Timoftin, prin una din gurile lui, care se cheamă, forestier vorbind: Ion Păduraru, a hotărît  în mod ILEGAL și ABUZIV   să-i prelungească lui Voronin cei 7 bodyguarzi  de stat cu mașini cu tot, plătiți  din banii noștri, ai anticomuniștilor adevărați.

Aflăm că “o decizie în acest sens a fost luată de către președintele N. Timofti, la solicitarea fracțiunii parlamentare al(?) Partidului Comuniștilor”. 

Adică matrioșka bătrînă din țarcul lui Filat, nerecunoscută de comuniști, de dragul executării ordinului nescris al ex-prim-ministrului de prăvălie  încalcă orice legislație, numai ca tidva lui Voronin să nu fie găinățată de nici un cioroi.

La auzul deciziei care cică ar aparține Serviciului de Protecție și Pază de stat, Filat s-a culcat pe urechea dreaptă, LuLeancă –pe cea stîngă, Lupu tace, iar Guțu zace, de dor, evident, după un salariu ca-n Europa.

Și-atunci, dragii  mei cititori, nedumerit  vă întreb: Pentru ce am mai strigat noi prin toate piețele Chișinăului în martie-aprilie 2009 ?

Pentru cine scandam, rupîndu-ne cămășile de pe noi:„Moldova fără Voronin!? Moldova fără comuniști!?”

Pentru ca acești șopîrlani să huzurească acum pe banii noștri?

Pentru ca acești ingrați actori ai Clipei să ne mintă fără pic de rușine?

Au n-a bătut clopotul scuturării de ei?

Ca de-o rîie blestemată, pe care-o tolerăm din prostie de la 2009 și pînă-n prezent?!

Anunțuri