Poporul citește și se  prăpădește  de plîns.

Vladimir  Criminalovici   Filat  jură cu mîna pe coapsele Admilei PopoViciu.

Se jură și cîntă așa: “Activitatea politică presupune muncă  pentru  bunăstarea poporului”.

A doua zi acest jurămînt de cacao apare în ziarul său Național, ah, da, național ca și dînsul.

Cînd  cei doi  erau deja pe muntele Venus de fericire hop că le strică plăcerea un oarecare V. Melnic.

Acesta a fost trimis de șeful său direct, Elan Șor, să-l întrebe pe Filat cum să facă să-l îngroape de viu pe bloggerul Veaceslav  Balacci, care e terminatorul  unui ZăBalițki, aterizat din “IPTEH”-ul furat de Filat direct în postul ocupat de Melnic pîn-la 2009.

Adică mai marele Vămilor moldovenești.

Admila PopoViciu s-a fîstîcit în poziția în care fu prinsă de Comunistul de ieri- PLDM-istul de azi, zisul Melnic.

“Cît de ușor a trecut această moară stricată de la PCRM la PLDM, și din spatele lui Elan Șor, unde lucrează, triluie tot ce comandă iubitul meu vajnic, Filat”, zise Admila, cea care uitase și ea cît  de repede a trecut din patul lui Voronin în cel al haiducului  Lăpușnei și-al întregii Moldove.

Sluga lui Șor, care, la rîndul lui, era sluga lui Filat și Lucinski, avea pe limbă doar numele: Balacci.

“33 de milioane a furat acesta cînd eu stăpîneam în mod comunist peste vămi. Nu se supunea  schemelor implantate de conducerea ce eram EU și de aceea a luat și-ntr-o noapte mi-a furat cele 33 milioane de lei din priviri!”

Bravo lui Filat că, la auzul acestei inepții, l-a dat afară din camera hotelului său, înregistrat pe numele lui Șor, evident,  apoi  și-a continuat treaba cu Admila PopoViciu, din care fu barbaricește întrerupt de morar.

El avea 44 de ani, ea-42, dar  îi uneau cărțile  lui Kamasutra, desfrîul și banul.

 Nu ținu prea mult delirul iubăreților că Filat brusc fu deranjat  de un alt cinovnic de-al său.

“Ia mai citiți ce scrie și aici, Măria Voastră”, zise jenat acesta, în loc să se rușineze amanta haiducului, că despre  haiduc  ce să mai…

Filat luă ziarul în mînă.

Citea.

“Șor n-a întors cele 50 de milioane datorate Băncii de Economii, celelalte firme ale lui Filat din zone offshore n-au restituit  credite de 1 miliard 450 milioane de lei, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe banditul Filat să pună laba pe Banca poporului”.

Se făcu roș ca drapelul comuniștilor la față.

Citi, totuși, mai departe.

Admila ofta din greu, în hainele invizibile ale Evei și-Adamului lumii.

“În R. Moldova, unde demult ar fi trebuit să stea după gratii Filat, Bănăruc, Negruța, Sandulachi, Bodiu, Usatîi, Șleahtițki, Creangă, Balițki, Timofti, Recean, Ceban, Buimacov și mulți alții, iată că guvernarea acesteia, prin exponenții ei liberal-democrați vor să ne convingă cu toată Minciuna din dotare că Filat și gloata lui sunt ditamai îngeri și numai bloggerul Veaceslav Balacci este hoțul principal, din cauza căruia ei nu pot transforma R. Moldova într-o poveste de nemaivăzut succes!

Ei, cei care-au furat miliarde în perioada 2009-2013 au găsit în sfîrșit cu cine să-nceapă lupta contra crimei organizate, a mafiei și a corupției. Mama lor de lighioane fătate de diavolime. Mama mamei lor de bandiți, care furînd sediul Institutului de stat pentru proiectări tehnologice “IPTEH” au ajuns  să fure în 4 ani și Republica Moldova, căreia au uitat  să-i modifice  doar numele.

Dar asta va fi deja mîine, așa precum v-am mai scris. Mîine dimineață, Republica Moldova va fi o țară ce se va numi “IPTEH!”

Sfîrși de citit, îl zbură pe cinovnic prin geam afară  și-și slobozi din nou mîna sa liberal-democrată prin valea proaspăt cosită a iubitei sale de sîmbătă.

Și  tocmai cînd îi fu viața mai dragă brusc auzi poporul tumultuos  urcînd pe scări, înspre camera lui de hotel.

Urca cu furcile în mîini  și scanda din mers: “Jos labele de pe Năvalnicul de Balacci! Mai bine v-ați pune voi înșivă cătușe, cît nu vi le-am pus  noi, cei pe care-i visați în cătușe, ca să puteți fura și visul european al poporului, pe care îl înmormîntați  cu tot cu zile, rîzînd!”

Un-Desen-Facut-In-Paint-Si-Colorat-In-Photo-Impact

Anunțuri