Ieri seara, la sediul celui mai liberal și democrat partid moldav de pe Bîc, Filat și-a chemat de urgență valeții și le-a ordonat:

1.      Să-i prezinte cît ai zice: „Gabar” lista conducătorilor de companii care nu voiesc să coopereze cu el.

2.      Să-i prezinte lista tuturor scriitorilor, artiștilor, jurnaliștilor, bloggerilor, comentatorilor și analiștilor politici, care nu au acceptat încă să fie de partea LDPM-ului în campania electorală de mîine seara.

3.      Să fabrice în ritm galopant 2-3 materiale de compromitere a unui ambasador german, care l-a criticat  zdravăn în presă, mai și pîrîndu-l  madamei Angela de la Berlin, supranumindu-l: criminal, escroc, bandit și mafiot din  cauza unei Bănci de Economii, pe care dînsul, prin niște ruși interpuși, a și adăugat-o la nenumăratele sale proprietăți.

4.    . Cel mai iscusit fierar din regiune să-i ascută cît mai repede chinjalul de luptă, fiindcă i-a transmis geniul invizibil Streletz că un oarecare U. U. i-ar vrea în palma lui capul, ca pe-un trofeu, precum  rîvnit-a  Gheorghe Basta contra lui Mihai Viteazul.

5.       În caz că se va întîmpla ceva nedorit cu el responsabil se va face poporul și numai poporul, care n-a protestat nici la demiterea sa din postul de prim-mitocan al Guvernului și nici acum, cînd e gata să pună lăboiul pe 100 din cele 198 de întreprinderi de stat supuse privatizării în 2013-2014.

Acestea a zis, toți l-au aplaudat, madamele Palihovici, Frumosu, Nasu, Gherman, Sandu  și  Ciobanu l-au acuprins puternic  de tot cu sînii, iar ceilalți masculi de partid, puri și simpli, au plîns.

De extaz.

Anunțuri