Am mai scris și cu alte ocazii că PLDM este un partid criminal, în care s-a oploșit și un mafiot, cu acoperire de academician, curat  și creștin ca și Duca, ca și Pasat, ca și alți vajnici oameni de știință care papă din bugetul statului  365 milioane  de lei anual.

Cîte-un milion de lei zilnic.

Mînca-i-ar naiba să-i  mănînce pe nesătui.

Unul dintre ei e fost ministru al sănătății ot LDPM, deputat filatist, care mai și practică meseria de chirurg la Spitalul Clinic Republican.

Cu binecuvîntarea ÎnaltNesfințitului ministru  Usatîi.

Mafiot și el ot LDPM, cu un sac de dosare penale  la CNA și-n…libertate.

În numele integrării europene acesta nu va fi tras la răspundere în veci???

Păi iată că HOȚineanu, acest fost ministru dezumanizat de-al  inumanului Filat, ridică zilnic doar din mita cerută de la bolnavii incurabili de cancer cît 1 mie de dolari pentru o inutilă operație.

De la 2009  acesta realizează 3 operații pe zi.

3 mii de dolari în buzunar.

Cinci zile lucrătoare are săptămîna.

Cîte 3 operații pe zi=15 operații săptămînal=15 mii dolari.

Lunar sunt 60 mii dolari obținuți prin minciună, corupție  și  înșelăciune, fără ca CNA-ul să miște un deget măcar și să-l aresteze pentru o zi, cel puțin.

Anual cît adună?

720 mii dolari?

720  mii dolari furați din casele săracilor de moldoveni, care îi oferă lui HOȚineanu  banii împrumutați  ca lui Dumnezeu.

Mafiotul și călăul chipurile liberal și încă democrat  ia repede banii, cu o privire plină de milă, de parcă ar fi chiar Mesia, după care le garantează  celor fără de  nici o șansă că totul va fi bine și că vor trăi mult și bine după operația de a doua zi.

Apoi pune banii în buzunar fără a plăti nimic în casieria  Spitalului.

Fără cheltuieli suplimentare pentru utilaj, lumină, apă etc.

Fără plata nici a unui impozit în bugetul de stat.

Iar peste 2-3 luni toți pacienții operați de acest deputat, în dureri groaznice, mor!

Și nimeni nu e tras la răspundere.

Nici Filat, care știe de toți morții lui HOȚineanu, nici LuLeancă, nici Usatîi, care îl acoperă și a dat zvon prin spitalele și clinicile republicii că în R. Moldova a apărut miraculosul Leac contra cancerului și el e cunoscut doar de  HOȚineanu.

Care s-ar putea să se împartă și cu Usatîi.

Iar din furtul anual și din hoțiile săvîrșite pe timpul cînd a fost ministru, dar și de pe vremea șefiei sale în fruntea unei comisii parlamentare de profil, acesta i-a deschis unei fiice de-a lui o ditamai clinică de naștere a copiilor prin metoda in vitro, unde șansele de succes sunt ca și ale pacienților lui HOȚineanu, dar sumele plătite sunt cu mult mai mari de 1000 dolari!

Și sunt achitate în mod Re-pe-tat!

Prin concursul direct al lui Filat și Usatîi, acest satrap cu chip de om, dar fără de inimă, l-a făcut  și pe fratele lui șef peste spitalul de psihiatrie din Costiujeni, unde se zice c-ar fi realizat un plan întreg de nimicire a unor pacienți, care au fost supuși unui experiment antiuman, de tip nazist, în plin mileniul trei!

Acest pseudomedic, mai bine zis: acest călău în capot de chirurg, l-a băgat cu zile-n mormînt și pe cantautorul Mircea Guțu.

Și pe alți oameni de artă, ce-au fost sfătuiți de oamenii lui Usatîi că numai un medic are Leac pentru boala nebună și acest trimis al Cerului este chiar HOȚineanu!

Zilnic acesta omoară prin căsăpirea poporului, ca la abator, 3 persoane.

Cărora le ia și banii, și Speranța!

Zilele trecute aflăm că ar fi implicat și-n diferite scheme de contrabandă  avînd traseul Chișinău-Tiraspol-Kiev-Moskova.

Oprește-te, Filat!!!

Cancerul nu ocolește pe nimeni.

Știu că această boală nemiloasă a Omenirii a lovit crunt și în fruntea Cancelariei de Stat.

Care nu s-a dat pe mîinile lui HOȚineanu, ci se tratează  în Israel și-n Germania.

Bună dimineața, CNA!

Mai exiști? Mai ești încă în viață?

Că noi, rînd pe rînd, cîteștrei pe zi, ne tot ducem la Abatorul lui HOȚineanu, căruia-i plătim cîte-o mie de dolari numai să ne ducă din viața aceasta, în care criminalii și corupții de seamă ai unei republici taie  și omoară pîn-și Speranța sinonimă cu Dumnezeu!

Reclame