Citesc ce scrie o mizerie umană adusă de vînt peste capul nostru tocmai din Kazahstan.

Un mongoloid fără Priznanie la Ulan Bator, dar nici la Astana, această beizadea a fost trimisă de FSB la Chișinău pe timpul comuniștilor și adăpostită la NIT, de unde ne tot învăța că Filat e idiot, Ghimpu și Chirtoacă sunt descreierați, Urechean e pedofil, iar Lupu e fără memorie.

Pușlamaua!

Era frate de sînge, de prostie și de ideologie marxist-leninistă cu Vlad Nicolaevici.

În campania electorală din 2009 a fost pe post de susținător oral de-al comuniștilor prin toate hudițele semiMoldovei.

Deh, omul era în misiune de FSB.

După ce comuniștii au pierdut alegerile, această Sardea de nici un ban, care vorbește într-un fel, dar …scrie altfel, s-a oploșit în pantalonii lui Filat și Țopa, muncind acolo prin cumul, mai și autoproclamîndu-se marele procuror al guberniei în care are ordin de la Kremlin  să ne…alfabetizeze politic.

Nesimțitul vrea să ne învețe de unde venim, cine suntem și unde ar trebui să mergem.

Adică, sughiță Sardeaua, suntem moldoveni proveniți din fundul Rusiei(bine că nu al Mongoliei), prin sîngele nostru curge Volga și Votca lui Putin, iar de mers n-avem alt drum de ales decît Uniunea Vamală Rusia-Kazahstan-Belarus.

Ieri, orătania care e biSecătură mediatică, a mai vomitat o inepție, pe care ne-a servit-o cu titlu de Adevăr.

Cică la Jurnal, pe unde l-a priponit FSB-ul, intră să-i miroase băligarul lui și al altora de teapa lui, milioane de oameni.

Lunar!

Intră să citească ceea ce nu scrie Sardeaua.

Ce doar semnează.

 Ceea ce, de fapt, scriu alți anonimi năimiți.

Ne uităm la chipul lui, sfîșiat de Minciună, și în limba mongolă ne întrebăm cu glas tare: “Să fie adevărat că și cei defuncți, și cei nenăscuți citesc non stop doar Jurnalul criminalului Țopa?”

P.S. Într-o epigramă recentă, publicată și pe acest blog, mai comisesem…o licență literară. Era vorba de cuvîntul: ScriBou. Iată că ieri tovarășul Bogdan TSardea se regăsește în el, probabil, dacă  mi-l fură, de și-l însușește fără rușine.

Nu șterpeli cuvintele altora, stimabile. Că nu ești raider, sau păpușar, sau contrabandist, sau traficant de ființe umane și de stupefiante.  Sau scriBou.

Sau…, totuși, ești?

Reclame