Ieri a fost ziua decisivă pentru vajnicul haiduc de Lăpușna, căruia consătenii lui dragi îi zic, nu se știe de ce: Vova Hoțu.

Acesta, în sfîrșit, la 13.58 de minute, a tras 100 grame de curaj patriotic velikomoldovenesc și în fața tuturor ziariștilor a buciumat, triumfător: „De azi înainte oricine va calomnia gloriosul meu nume va fi acționat în judecată și arestat. Pentru minimum 30 de zile”.

Hopa!

De azi înainte cine va scrie că Vova Hoțu a pus laba pe cele 400 000 euro dăruite din bugetul statului de ex-ministrul de finanțe Negruța, la comanda haiducului cu pseudonim: Sandulachi, va înfunda pușcăria.

De azi înainte cine va scrie că 1,5 miliarde lei au dispărut din Banca poporului pe timpul cînd șef acolo era prietenul său fără de partid, Bodiu–va înfunda pușcăria.

De azi înainte cine va scrie  că Mirele patriei e călărit de toate iepele plaiului va fi tras în țeapă de butmalaii și streleții istoriei contemporane a mileniului trei și va înfunda pușcăria.

De azi înainte va trebui să scriem doar într-un fel, toți ca 1, Unul însemnînd http://elldor.info/2013/10/ce-a-inteles-omul-vlad-filat-si-a-sacrificat-familia-pentru-integrarea-europeana/

Iată o mostră de scriere acceptată și cu picioarele de Vova Hoțu.

Iată cum se poate să calomniem un bandit izgonit din guvern pe motive foarte serioase de corupție, dar despre care suntem obligați să tăcem!

Teamă mi-i să nu piară Vova cel Hoțu pre limba lui cu asemenea laude rostite pîn-și de Renato Usatîi, Fiodor Ghelici și alți…liberali renumiți.

Eu, personal, declar cu mîna la inimă, că de azi înainte despre Vova cel Hoțu vor scrie sau de bine sau deloc.

Ca despre cei morți.

Dumnezeu, dacă vrea, să mi-i ierte.