AM FOST RĂPIT.
CEI DE MI-AU FACUT-O M-AU DUS PÎNĂ LA IEŞII LUI EMINESCU. UNDE AM PARTICIPAT LA COMEMORAREA ARTISTULUI, ŞI OMULUI, ŞI PRIETENULUI  TONI URSACHI.
STRĂLUCITĂ PEDEAPSĂ!
 AM REVENIT ÎN GUBERNIE.
CAD FRUNZELE, CA ŞI SPERANŢELE LUMII, ŞI-ACOLO ŞI-AICI…

Doar că la Chişinău e un partid de uituci la Putere…

Care nu-şi poate imagina existenţa fără de mine…

Zilele trecute am fost căutat de liberal-democraţi cu …lumînarea.

M-au găsit abia azi.

Telefonul suna necontenit.

De la numărul de telefon 022623530 am fost anunţat că Grupul de iniţiativă de pe lîngă secţia de votare nu mai ştiu care mă vrea mîine, la ora 18.00, în faţa trepăduşilor Filat şi LuLeancă.

Îi spun reprezentantului PLDM-ului că eu am fost întîiul de-am spus: „Adios” acestui partid în iunie 2010, după care m-au urmat Nagacevschi, Vieru(C.), Godea, Tănase, Ciubaşenko, Ghelici şi alţi cîţiva oameni cu demnitate.

Omul de partid zice că n-a auzit de aşa ceva şi că dl Filat personal i-a prezentat lista în care sunt inclus şi eu, pentru a fi invitaţi toţi pentru mîine, 21 octombrie 2013, ora 18.00, la întîlnirea cu Măria Sa, ex-prim-ministrul de tinichea al semiMoldovei.

Acum stau strîmb şi gîndesc, totuşi, drept: „Poate n-ar fi chiar aşa de rău să mai fiu şi întîiul care revine în braţele lui Vladimir Vasilievici Filat, după doar 3 ani de umblat hai-hui prin codrii tot mai înneguraţi ai  Politicii basarabene???”

Ce ziceţi, marcanţi cititori???

Filat-pe-scuter

Reclame