comunisti

În 2001, la revenirea comuniștilor în slipii Puterii, Voronin s-a declarat primul mare lider proeuropean din tot spațiul CSI-ist.

După Saakasvili.

PCRM-ul a dus de nas 8 ani electoratul cu integrarea europeană, ca să-și arate abia în 2013 adevărata lor negîndire: cea sovietică, antieuropeană, de trib.

Acum, la aflarea parafării unui Acord cu Uniunea Europeană de către Georgia și Moldova, curvele de comuniști sar prăjina din Parlament drept în poarta  tuturor ambasadelor și misiunilor europene din Chișinău.

Multiplul campion  olimpic Serghei Bubka e copleș în comparație cu Voronin, Petrenco, Muntean, Tkaciuk și alți mușuci de partid.

Roșii de beția Puterii de Ieri, aceștia sar la bătaie pe oriunde dau de-un necomunist, ca niște evadați din ospiciul de stat.

În sfîrșit s-au apucat de citit și  dosarele xerocopiate de la Securitate.

Primul deputat deconspirat e  Valeriu… Calipso.

Dacă Saharneanu este  nimfa Calipso atunci Voronin e Hamlet sau Prometeu pentru KGB/FSB?

Boala de care suferă acum comuniștii se numește: Teama de a nu mai reveni niciodată la Putere în semiMoldova.

“Vom ataca în instanțele de judecată toate documentele semnate de R. Moldova cu Uniunea Europeană la Vilnius”, așa cîntă la mandolină  Voronin.

“Îi vom crucifica pe toți cei din Coaliția proeuropeană stăpînind peste Țara Moldovei”, îl completează la baian un Muntean.

“Așa cum fac rebelii sirieni cu creștinii din țara lor!”-sughiță la balalaică Viola Ivanov.

Refrenul e unul devastator pentru cei de-l glăsuiesc.

Iată-l:

“Vreau să felicit călduros, din suflet, poporul ucrainean, Guvernul Ucrainean, Rada Supremă din Ucraina(pe cele  din Erevan și Baku nu?) pentru că n-au înghițit momeala organizațiilor europene care au vrut cu forța să tragă Ucraina sub acest jug European!”

Ei cîntă, tot ei se  aplaudă pe sine, tot ei se acuprind, pînă vine curvulița Reșetnicova să le șteargă nasurile cu noul ei pașaport românesc, adică European!

În minifustă roșie, aceasta  ia megafonul din mîna lui Tkaciuk și masca de pe fața lui Vardanean, încheind spectacolul diabolic din seara de 29 noiembrie 2013 cu următorul refren:

“Îmi voi  da foc în Piața Marii Rușini Naționale, cu pașaport românesc cu tot. Cu tot, cu tot, cu tot!”

Confrații de ospiciu  ai Arturiei  Reșetnikova jubilează.

Jubilează, numai buni de legat.

Scuzați…

Numai buni de radiat din Registrul organizațiilor social-politice înregistrate oficial de Ministerul Justiției din Republica Europeană Moldova.

Ca să nu se mai agațe de orice trecător necomunist, cu secera și ciocanul în mînă și cu mintea lipsă de tot în scăfîrliile lor.

 

 

Reclame