Se spune că Nimeni nu-i prooroc în țara lui.

Dar Republica Moldova nu-mi e nici Țară, nici Mamă, ci doar un stat, în care mi-a fost dat să locuiesc pentru o vreme.

Așa Neprooroc fiind, aflasem în august  2012 marele motiv,  datorită căruia divorțase Vlăduț al Vostru și locuia în crîncenă  Preacurvie cu Anhela Honta.

O teleastă ce se culcase și cu comisari/maiori și colonei de poliție, și cu generali de miliție, gen Vor ON IN, și cu alți maidanezi cu foarte mulți bani.

În lumea modernă a elitelor de nici o valoare a locui în desfrînare se mai spune: trăiesc în concubinaj, sunt într-o relație sau se iubesc de probă.

Iată ce a ajuns Iubirea să fie la urmașii lui Berlusconi.

Inclusiv la Vlăduț cel Filat de mine.

În august 2012, cînd scriam și ofeream anumite detalii pentru Jurnal TV nu credea mai nimeni că ceea ce știam eu nu era pamflet curat, ci adevăr gol-goluț ambalat în haine de pamflet, ca să nu mă dea Preacurvarul de Lăpușna  pe mîna Judecăților lui Efrim, unde a și locuit pînă mai ieri Vlăduț cu Preacurva lui.

Să-i zicem, de pildă, tot: Anhela.

Eu aflasem  în 2012 ceea ce știa Jurnalul din decembrie 2009, dar n-avea voie de la coacționarul cel Filat să spună… Adevărul.

Pînă în  2012, cînd a apărut o fisură între Țopi și Vlăduț.

Eu, la 12 iulie 2012,  am avut ocazia să fiu contactat de-un om din Occident, care mi-a arătat niște imprimări video cu Vlăduț și Anhela, în niște poziții mai mult decît indecente, cică niște scene de amor pervers, la care era prezent și-un om foarte Victorios  din Cancelaria de Stat și care filmate fiind și prezentate cui trebuie au și dus la divorțul celui filat de soția sa.

Buimăcit de cele văzute și auzite, am cerut să mi se ofere ocazia să mai privesc o dată cele cîteva ore din cele 4 fil(m)ări din tot atîtea capitale europene, pe unde s-a plimbat Vlăduț cel desfrînat cu iapa lui din 2009 pînă-n 2012.

Amuțisem pe loc.

Omul cu fil(m)ările a înțeles că puteam să rămîn mut pe viață și a închis la un moment  laptopul.

După care a urcat într-o mașină fără numere de înmatriculare și a dispărut de unde venise.

Adică din Uniunea cea Europeană, unde și un ex-președinte german pentru o suma de cîteva sute de euro e condamnat, și un ex-prim-ministru italian e pedepsit pentru orgii sexuale cu minore și numai un Vlăduț filat de cine nici nu visase rămînea ÎNCĂ nedeconspirat de CNA, Procuratură, CNI, Presă și alte o(ri)ficii locale.

Am luat apă în gură două săptămîni.

Într-o zi, scrîșnind din dinți, am publicat prima parte, totuși.

Cu un tiraj de vizualizări record.

În acele zile toți mă întrebau dacă e adevărat ce am scris și dacă nu mă tem de viața mea și a familiei mele.

Eram și amenințat la telefon, la internet și la tot ce-mi mai rămăsese neatins și neinterceptat ÎNCĂ  de Vlăduț.

Serialul risca să nu mai apară, după prima parte, eu fiind somat de oamenii media ai celui filat să șterg primul op și să mă retrag englezește  din temă.

N-am acceptat și serialul “De ce a divorțat Vlăduț al nostru” a apărut,  în ciuda nenumăratelor presiuni ale jandarmilor  Puterii, care  Putere, din august 2012 așa și n-a mai aflat cine mi-a oferit informațiile ce l-au incriminat Public pe Vlăduț și pe Anhela drept doi preacurvari ordinari, care în 2013, după exact 4 ani de antrenamente zilnice sexuale, anunță azi, cu mare fast, pe toate rețelele de socializare și pe portalurile  de buzunar, că de-acum s-au hotărît să legalizeze preacurvia mamei lor printr-o căsătorie, unde voi lipsi doar eu.

Da, da, eu, Nașul aventurii lor dezlănțuite prin toate  hotelurile din Europa.

Să mă supăr???

Să nu???

Mai bine mă las păgubaș, așteptînd să mai coboare un domn cu papion și pălărie de cowboy dintr-o mașină fără numere de înmatriculare, care-mi va oferi în dar un stick plin cu fil(m)ările celor doi desfrînați, cu permisiunea fermă de a le și publika orișiunde voi considera de cuviință.

C’est bon???

Curve

Anunțuri