Citesc  pe zidul infamiei pldm-iste: Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, ex – Premier al RM, a fost decorat astăzi, 24 decembrie 2013, cu „Ordinul Republicii”.

După cum comunică TRIBUNA, președintele RM, Nicolae Timofti, a semnat un decret în acest sens.

Distincția a fost acordată lui Vlad Filat „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în promovarea valorilor democratice, pentru contribuție substanțială la aprofundarea dialogului dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, eforturile depuse în vederea restabilirii localităților afectate de calamitățile naturale din vara anului 2010 și activitate organizatorică prodigioasă”.

În primul rînd, Filat nu e Vlad, ci e Vladimir, așa semna toate deciziile guvernamentale, pînă în ziua cînd a fost demis de către Parlament și Curtea Constituțională  în semn de înaltă apreciere   a meritelor deosebite  exprimate prin  acte de mare corupție, pentru aport eroic  în furtul avutului de stat al Republicii Moldova, pentru contribuție substanțială la confundarea buzunarului propriu cu cel de stat, pentru eforturile depuse în vederea restabilirii crimei organizate din iarna lui 2009 pînă în prezent și pentru activitate mafiotă prodigioasă.

Timofte, matrioșka din buzunarul gangsterului decorat Filat, nu i-a acordat în august 2013 doar ex-deputatului  Baștovoi Ordinul Republicii pentru curajul semnării Declarației de Independență a R. Moldova.

Pe motiv că e parte într-un proces  intentat la porunca miliardarului Stati de către ex-prim-ministrul  Filat.

Să fie demiterea  hoțului de milioane(sau miliarde?) Filat   floare la ureche pentru Timofte în comparație cu presupusa delapidare de 185 mii dolari a lui Baștovoi?

Cu precizarea că Filat a fost acuzat și demis pentru golirea sumelor enorme de lei din bugetul republicii, iar Baștovoi–arestat și condamnat la 9 ani de detenție pentru  șterpelirea unei sume infinit mai mici și doar din averea personală a unui om.

Care, întîmplător, e și tatăl financiar al cuplului de marionete  LuLeancă-Filat.

Alias Tom și Jeery la moldoveni.

Fapt neuitat și  de premierul român Victor Ponta la ultima sa întîlnire cu Jeery-Luleancă  de la Palatul Victoria.

tom-si-jerry-text

Reclame