nasterea-domnului-isus-hristos-din-nazaret

Așa cîntă admirabil grupul creștin „Speranța”, condus maiestuos de  înduhovnicitul  compozitor  și solist  Gabriel Gorcea.

E iarnă de multă vreme, dar nu ninge.

Paradoxal că nu ninge, după ce toți preziceau că în 2014 va fi cea mai rece iarnă și cea mai potopită de zăpezi din ultimii 100 de ani.

Paradoxal sau nu, Basarabia întîmpină Sărbătoarea  Nașterii  Domnului Iisus  Christos de 2 0ri.

E mult?

E puțin, fiindcă în sărăcia neamului românesc semănat de Divinitate pe aceste glii și-n avuțirea  în exces a guvernanților Mîntuitorul Christos ar trebui să se nască în fiecare zi.

E puțin, fiindcă într-o lume-n care s-au răsturnat  urît de tot valorile avem strictă nevoie de Împăratul Veșniciilor 365 de zile și nopți dintr-un an.

Și  tot n-ar fi prea mult.

Și tot n-ar fi prea mult.

Părerea mea.

Care nu coincide și cu părerea tuturor Vladimirilor(4?) din armia Puterii politice și bisericești a Basarabiei.

Dar de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

Așa că nu-mi rămîne decît să vă  urez ca  „Nașterea lui Christos/ Să vă fie cu folos”, dragi români  și fie ca în 2014 să scăpăm măcar pe jumătate de crunta Nedreptate abătută vreme de 214 ani peste chipul și trupul uneia din fiicele  Patriei-Mamă,  pre nume: Basarabia Străbună.

Nedreptate ce nu-i de la Dumnezeu, ci de la Diavolul Roșu.

Haideți  să ne lepădăm, în sfîrșit, de „oblăduirea” cinică a acestuia și să trăim ÎMPREUNĂ cu frații de-un NEAM și de-un SÎNGE  de-acum și pururea, și-n vecii vecilor.

AMIN.

Anunțuri