Romania_Mare_1940

De zeci de ani Țara  trimite în Basarabia  emisari ce slujesc numai  intereselor Rusiei cotropitoare.
De zeci de ani aceștia, în afară de kgb-iști,  se mai  numesc: ambasadori, secretari 1, secretari 2, atasați culturali, ata
șați militari, consuli, directori etc., într-un cuvînt: niște agenți cu tricolorul în piept.

 

Nu și-n inima seacă de Țară  a lor.

 

Aceștia  în orice duminică se duc să  facă sluj  pe la popimea Kremlinului,  aceștia-i invită la recepțiile dedicate Zilei Naționale a României doar pe servii  Moskovei, care se mai numesc: scriitori, actori, politicieni, ziariști, directori etc., într-un cuvînt: niște agenți cu tricolorul în piept.

 

Nu și-n sufletul golit de Țară al lor.

 

Ei sunt români de meserie, români în serviciu,  și sunt obligați să creadă în veci  precum Lupu că „Băsescu și Dungaciu pot spune tot ce vor, dar ei trebuie să știe un lucru – statul R. Moldova a fost creat de acest popor și soarta acestei țări va fi decisă tot de popor”.

 

 

Ei nici în vis nu au premisiune să vocifereze  că Statul  Republica Moldova  a fost creat de Rusia cotropitoare și  nu de poporul Moldovei.

Ei tac și atunci cînd  ucigașul patriotului  român Valeriu Boboc  e achitat de Justiția cetățenilor români Vladimir Filat și Iurie Leancă, care, de fapt, nu sunt mai mult decît slugile șantajabile ale  Moskovei cocoțate  în tronul Puterii de la Chișinău.

 

Ei au realizat din românism o afacere nespus de profitabilă, neîncetînd să slujească nici pentru o clipă Imperiul velikorus, care a  tot sfîșiat trupul României cu o cruzime sălbatică de la 1812 pînă în prezent.

 

Ei sunt majoritari în Coaliția proeuropeană de guvernămînt a Basarabiei mileniului trei.

 

Ei sunt urmașii lui Moțpan, Senic, Sangheli, Ostapciuk, Lucinski, Voronin  și alte VIP-uri politice …antiromânești din gubernie.

 

Ei sunt groparii de frunte ai  Reunirii Basarabiei cu Patria-mamă.

Asta e clar și pentru copii.

 

Lor și nouă, maturilor, Nu ne e clar doar ale cui  interese apără  România în Basarabia?

Și alocă   vreme de 23 de ani  milioane și miliarde agenților de securitate ai Moskovei, care se dau drept vajnici promotori ai Idealului Reunirii pe Bîc!!!

 

Anunțuri