ianukovici-si-putin-afp

Revoluția din Ukraina i-a pus pe jar și pe moldovenii din Parlament.

Dodon și Voronin l-au implorat  pe Ianukovici  să tragă în popor cu gloanțe de război, iar ceilalți s-au pitulat de frică sub urzicile ce-au și apărut prin satele guberniei  rusești  numite de țarul Putin: Moldavia!

S-a temut Coaliția proeuropeană de guvernămînt să se solidarizeze printr-o declarație de 2 bani cu poporul  ukrainean, s-a temut și să-l susțină pe dictator!

Șezutul în 2 luntri e mai comod?

Sau lașitatea e soră dreaptă cu nebunia?

Poporul  protestatar din Ukraina iată că și fără susținerea  celor ce conduc  Moldavia lui Putin și-a făcut și-ncă-și   mai face dreptate.

Poporul  este mai curajos și decît cei trei lideri ai opoziției sale de pînă ieri.

Poporul n-a fost mulțumit cu Acordul semnat la 21 februarie  2014 între Putere și Opoziție și l-a trîntit pe Ianukovici  cu capul direct de ultimatumul său, zicînd că are de ales 3 soluții pînă în zori:

Ori fuge, ori e arestat și condamnat penal pentru a 4-a oară, ori o termină ca și Gaddafi!

Numai în Ukraina putea ajunge un criminal  prim-ministru, apoi și președinte, deși fusese anterior condamnat penal și pentru furt de căciuli, și pentru maltratare fizică, și pentru viol?

Un popor de oameni liberi în drumul lor spre Europa trebuia să fie condus și pe mai departe de un criminal în serie?

Această lecție vor trebui s-o însușească și criminalii moldoveni de la Putere, ale căror partide încă n-au fost interzise.

Precum Partidul Regiunilor și cel Comunist  în Ukraina!

Vina pentru reînregistrarea  Partidului  Comunist din Moldavia lui Putin o poartă integral Lucinski-Tatăl, dar de ce nu l-ar interzice acum măcar Lucinski-Fiul din Partidul Puterii, numit PLDM?

Numai un lucru  îl mai salvează(temporar) de pușcărie  pe un fost prim-ministru demis pentru acte de mare corupție în mai 2013.

Și pe un fost președinte comunist.

Și pe clica lor de ieri și de azi.

Mînia  poporului din Moldavia, care ar  putea  răbufni  tocmai cînd lor li se va părea  viața mai dulce și conturile mai pline, și casele mai luxoase, precum erau toate cele ale tiranului Ianukovici  pînă ieri seara.

Cînd s-a făcut dispărut spre  tatăl lui, Putin, căruia tare nu-i e dor de un  condamnat penal  de 3 ori, abuzat  sexual de toți pușcăriașii Ucrainei, care, la rîndul lui, ulterior a abuzat ani mulți  poporul unui stat locuit de peste 44 milioane de locuitori!

 http://www.youtube.com/watch?v=JbN6lbpYhdE&feature=share

Reclame