anna-chapman-sexy

(thriller*)

De cînd se știe e în misiune.

Serviciul ei e unul de informații și securitate.

Căreia îi slujește cu devotament  de fecioară.

Feciorie  ce nu poate să-i fie atribuită  și  întiNATEI.

Dar acest lucru n-o indispune deloc.

Nu-i  face rău la nici un organ nici  faptul că e prietenă  cu Igor  Nicolaevici Smirnov, cel care-a fost  capturat de moldoveni  la Kiev, dar de frica Moskovei a fost eliberat de Snegur, Hadîrcă și alți bravi fii ai guberniei.

Și colaboratori permanenți ai aceleiași structuri hipervigilente a URSS-ului.

Care  au fost impuși de urmașii lui Dzerjinski  să-și mai ceară   și scuze în fața criminalului venit în RSSM de  pe aiurea.

Adică de pe la Petropavlovsk-Kamceațki.

Adică din regiunea  Habarovsk a cotropitoarei  Rusii.

Ziceam că  aboNATEI la FSB nu-i e rușine să fie vecină pe o listă de prieteni cu:  Ceaușescu, Dughin,  Ghilașcu,  Holban, Urușciuc, Hugo Chavez, Engels, Marx, Lenin, Stalin, Jukov, Partidul Comunist din URSS, din Iugoslavia, Bulgaria și alte țări, Ras Putin, Che Guevarra,  Kim Il-Sung, K. Cernenko, N. Hrusciov și alți…revoluționari  care-o inspiră.

Și nici  nu se sfiește  să se afișeze în public mereu  ba cu Valeri Lițkai, ex-ministrul de externe al  autoproclamatei rmn, ba cu Vadim Șevțov, tot el Antiufeev, ex-ministrul de KGB din același  pseudostat creat de Kremlin pe teritoriul nostru.

Ba cu  Baghirov, ba cu LuLeancă, ba cu  Lucinski, ba cu Platon, ba cu Tkaciuk, profesorul  lui Filat într-ale Sodomei și Gomorei…

Ba cu alți gangsteri  și homosexuali cu stagiu bogat în domeniu.

Materie însușită și de Ulianov(Lenin), care a experimentat-o în permanență cu tovarășii  Zinoviev și Troțki.

Nici măcar Voronin  nu și-a  dat acordul să-i tragă fermoarul în jos lui Smirnov, cum a acceptat contra plată, evident, o înverșuNATĂ agramată și corigentă la limba română, trimisă cu  €misiuni speciale de  Moskova   pentru a săvîrși  o  pseudorevoluție la Chișinău.

Filat, unul din cavalerii ei de companie, știe de ce e-n stare  desfrîNATA  în multele sale apartamente de lux din Chișinău,  Moskova  și Tel-Aviv.

Dar și dînsei Triumviratul Putin-Șevciuk-Filat îi e cel mai drag.

Și datorită muncii sale îndelungate și pline de abnegație pe tărîmul propagandistic velikorusesc  recent aceasta, datorită  GazPromului rusesc,  a devenit și proprietara  celei  mai mari cafenele  din  capitala guberniei, unde  Vova Hoțu  și-a ținut ultimul  său  congres de partid,  sorbit din ochi  de 4.500 de cobai pe post de aplaudaci cu cozile vopsite în VERDE pentru Moldova, Verde pentru veșnicii proști.

Unii  paparazzi  spun că de la un timp minuNATA gheișă, supranumită Anna Chapman a Moldovei, e  și amanta unui călugăr din Patriarhia Moskovei,  care e mai mult prezent prin lumea păcătoasă  decît în chilia monastirească din Nistrenia lui Șevciuk,  și  în spiritul colaborării sale neîntrerupte cu aceeași structură  odioasă de informații și securitate  pseudocălugărul  are permisiune  să-l critice oricînd și pe Kirill, și pe Vladimir, cărora, în plan ierarhic, ar trebui, cel puțin să li se supună.

Și  să nu cîrtească în veac!

Despre călugări-securiști și curvari pare-se  ați mai auzit.

Și despre iepe-securiste pe post de Ioana d’Arc.

Persoane de mare trebuință în spațiul geopolitic  controlat de Triumviratul Putin-Filat-Șevicuk.

Persoane ce  pot fi bănuite de orice.

Și numai  despre  faptul  că ar fi trădat vreodată interesele KGB/FSB din care fac parte n-a auzit nimeni dintre voi  pînă azi.

nata

*- THRÍLLER s.n. (Anglicism) Roman, povestire sau film polițist, senzațional sau de groază. [< engl. thriller, cf. thrill – a emoționa puternic].

P.S. Frumusețea e o enigmă și ea va salva lumea, scria Dostoievski. Corect, Vladimir Vladimirovici ot KGB?

 

Anunțuri