Ştefan-creanga--noul-sef-al-staff-ului-electoral-al-pldm-1394018613

Mare mi-a fost mirarea să citesc azi un material despre divinul vice-ministru de finanțe, tot el prin cumul și membru al Comisiei Electorale Centrale, tot el prin răscumul și ditamai șef al Agenției Achiziții Publice.

Tot el PREȘEDINTE și membru în vreo 99 de Consilii de Administrație la tot atîtea întreprinderi de stat.

Un om care cumula așa de multe funcții înalte de stat, încît după 4 ani de aflare în toate aceste posturi pe Filat  l-a pălit la una din fese Rușinea, încît i-a zis domnului cu pricina  să returneze liderului  toți banii încasați cică ILEGAL și să se reinventeze.

SIS și făcut.

Astfel divinul urmaș al lui Ion Creangă, unul Ștefan, datorită Excesului său De Corectitudine, demonstrat în toate cele 3 funcții plătite regește de stat și-n toate cele 99 de Consilii de Administrație, a fost votat UNANIM de Consiliul Apocaliptic Național al PLDM-ului drept Șef al Staff-ului electoral al slăvitului partid al contrabandei și mafiei moldovenești.

“De felul meu, sînt destul de optimist, pentru că muncesc foarte mult și recomand tuturor același lucru, să aplice aceeași strategie și să muncească. Dacă ne uităm în general la toate partidele democratice care sînt la guvernare, eu consider că șansele ca să avem în continuare o coaliţie de guvernare pro-europeană sînt destul de reale şi cred în acest lucru. Sînt convins că cetățenii vor lua o decizie corectă așa cum au făcut-o şi acum patru ani”, a menţionat acesta pentru tribuna.md.

Tot acolo  Ştefan Creangă susţine că în această campanie electorală PLDM va miza pe corectitudine. “Acest principiu urmează a fi promovat nu doar de PLDM, dar și de toţi participanții la alegeri. Căci, doar într-o campanie corectă, alegătorul va putea lua o decizie corectă, proporțională cu dorințele pe care le are, cu miza politică a momentului”, a declarat şefului staff-ului electoral al PLDM.

Adică ce să subînțelegem de aici noi, prostiții de alegători ai străstrăstrănepotului povestitorului Creangă de la Humulești?

Să mizăm pe așa-zisa Corectitudine a lui Ștefănel?

Adică să visăm că vom cumula  și noi din 2015 cel puțin 3 funcții înalte de stat și vom fi președinți și membri plătiți regește de stat în cel puțin 99 de Consilii de Administrație?

De fapt, am aflat, în sfîrșit,  care e întruchiparea, poate mascota  fidelă a  optimismului la moldoveni.

Aceasta are chipul angelic al  lui Creangă, IQ-ul inimaginabil al lui Filat și nemărginirea gîndirii filosofice universale a lui Butmalai.

Îl rugăm frumos pe marele prieten al banditului Burlacu, nimeni altul decît Ioniță, să ne ierte.

Pur și simplu acestuia nu i-a ajuns o dambla ca să fie și dînsul  nominalizat printre titanii apocaliptici ai tuturor timpurilor din semiMoldova.

creanga

Anunțuri