putin

Vladimir Ilici Putin e fericit.

Din ziua divorțării de propria lui soție țarul Preasfintei  și mult prea pașnicei Rusii n-a simțit o mai mare stare de beatitudine.

În noiembrie 2013 șansele lui erau minime, însă după eliberarea Crimeii de sub jugul burghezo-moșieresc ucrainean șansele lui brusc au urcat spre Olimp.

Azi ele, șansele țarului din KGB, au atins apogeul în urma declarației sale sincere de a elibera cît mai urgent și Kievul–mama tuturor orașelor rusești, alias Kievskaia Rusi, așa cum învățam noi, foștii elevi din URSS.

Putin speră ca în maxim 7 zile ratingul său să-l egaleze pe cel al lui Lenin, Stalin, Beria și Elțin, luați împreună, încît numele lui  pentru Academia Regală a Suediei să fie votat în unanimitate și Premiul Nobel pentru Pace să fie depozitat la Kremlin.

De ce tocmai 7 zile să fie necesare pentru așa ceva?

Fiindcă în acest răstimp trebuie să mai bea un vin cu  beiul de Formuzal, cu caporalul de Șevciuk, cu Dodon, Voronin, Șelin, Mișin și Usatîi.

Încît să poată recunoaște oficial Republica Nord-Moldovenească avînd capitalia la Bălți, Republica Moldovenească Nistrenia avînd capitalia la Bender, Republica Moldovenească Găgăuză cu capitalia la Komrat și Republica Moldovenească Bulgară cu centrul administrativ la Taraclia.

Asta în semn de înaltă prețuire pentru Uniunea Europeană, SUA și NATTO, care numai amenință nonstop Preasfînta Rusie, dar în realitate  se tem de Putin ca dracul de tămîie…

Se tem, se tem și-nc-odată se tem, cu tot cu Barack  Obama, cel care se dă mare și tare numai în biroul său oval din Casa cea Albă, spre deosebire de Putin, cel care tace și face, scuipînd în sancțiunile economice ale Occidentului și rîzînd de Grupul G 7, care i-a aplicat o palmă mîngîietoare de copil, suspendînd Rusia din rîndurile celor mai industrializate  opt state ale lumii.

                             Yalta, 18 martie 2014, era lui Putin Vladimir…Ilici

Anunțuri