–-Și zici că trebuie să iubim Rusia?

–Da, cu Putin nu-i de glumit, nu-i de șagă. Noi venim din aceeași structură, știi tu care, și știm mai bine ca oricare că Rusia e supraputerea nr. 1 a planetei Pămînt.

–Da cu Ucraina ce facem?

–O împărțim. România are o șansă nesperată acum de a-și recăpăta niște teritorii furate de Hitler și Stalin în secolul trecut.

–Și atunci de ce R. Moldova și România  îi plîng așa de mult pe ucraineni?

–Pentru că-s proști. Noi suntem condamnați să iubim Rusia la nesfîrșit, mă-nțelegi?

–Te-nțeleg că, de fapt, pînă-n 1989 am lucrat pentru ea deschis. Și după 1989, mai pe-ascuns, mai și cu Uniunea Europeană, dar tot nu ne-am dezlipit de la pieptul bine dotat al Rusiei.

–Așa e, stimabile. Și atunci ce trebuie să facem noi ca să nu supărăm supraputerea nr.1 a Lumii?

–Să ascultăm de ea ca de-o mamă, să nu ardem chipul țarului Putin în fața Ambasadei Rusiei la Chișinău, să nu-i numim pe rușii din republică  “musafiri” și să pupăm mîna și șoldul Preasfintei Rusii oricînd ni se cere.

(De-aici convorbirea a fost  bruiată, încît numai un om din gubernie mai poate ști care a fost finalul discuției dintre cei doi înalți demnitari basarabeni ai secolului XXI. Că finalul operațiunii rusești contra Ucrainei numai Putin îl cunoaște, îl vede și-l aplică, fără teamă de americani, nemți, englezi, francezi, italieni, polonezi și alte…furnici.)

vladimir-putin-hitman_18480a3988a2aa

Anunțuri