Analizez politrucii moldoveni din 2001 și scriu despre politica unui stat edificat pe cuțitele lui Hitler și Stalin la 28 iunie 1940.
Așadar Politica îmi provoacă și mie nesomn.
Deși nu cred că merită să-mi pierd timpul, și nu doar timpul, cu ea.
Și cu cei de o profesează, ca niște prostituate de rînd.
Să crezi în promisiunile lor ferme e contraindicat sănătății Dvs.
Să aștepți mila, ori dragostea, ori respectul lor e fără vreun rost.
Să încerci să-i convertești la firesc, adică la norma bunului-simț, e ca și cum ai dori să-ți fii propriul tău dușman la nesfîrșit.
Unii zic despre ei că sunt doar niște hoți ordinari.
Din patru-n patru ani aceștia fură și fură fără măsură, de parcă vor lua miliardele șterpelite cu ei, în cavou.
Sau în crematoriul de la Odesa.
Sunt toți copia fidelă a lui Gigi Becali, pe fruntea fiecăruia stă scris: „Sunt prost, dar știu că-s cel mai deștept dintre toți!”
O șaică de semianalfabeți, care comite greșeli gramaticale cu duiumul, pradă statul de la 1991 încoace, nouă lăsîndu-ne numai borta covrigului ei, ca dovadă că e generoasă și profund umană cu robii din dotare.
Pseudocreștini fiind, ei se duc la biserică doar urmați de minimum cinci televiziuni și treizeci de analiști politici de coteț.
Se țin de cuvînt doar cînd bate clopotul noului lor furt din avutul public, evident.
Noi pentru ei nu existăm decît ca mașină de vot. În rest, suntem băgați de o mie de ori pe zi și scoși numai o dată în patru ani, atunci cînd trebuie să le mai dăm o șansă celor ce nu se văd decît pe ei în oglinda mîrșăveniei lor 24 de ore din 24.
Rana Ta, Țară, pe ei nu-i doare nici în fundul cu care ei speră că mai și gîndesc.
Lacrima Ta, Omule, pentru dînșii este doar PR de-o clipă, prin care vor să ajungă iar în Parlament, Guvern și celelalte instituții de stat, din care se poți îmbogăți peste noapte doar ei.
Familia pentru masonii ce sunt ei nu reprezintă nimic.
Tocmai de aia a divorțat și cel filat, și cel streleț, și cea ghermană, și cel lucinski Jr.
Și ceilalți abonați la liberschimbismul modern.
Numele lor oficial e: parlamentar, ministru, funcționar public etc., deși poporul îi alintă mai des cu supranumele: bandiți, mafioți, criminali, corupți, raideri, contrabandiști, tîlhari de drumul mare, antichriști și curvari.
Și ei știu de aceasta, și nu se supără de ce aud.
Și din sacul celui mai sărac stat din Europa iau și pun în buzunarelelor lor, pline cu de toate, încă vreo cîteva miliarde de lei anual.
“Au și bani, au și palate,/ Nu le-ajunge numai moarte”, doinește bietul alegător mințit decenii la rînd.
Și puțin Dumnezeu nu le-ajunge, pe care-l folosesc oricît și oricînd le convine.
Proști de rag, aceștia ieri vă traficau copilele prin bordelurile din Turcia și Singapore, iar azi deja vă culcă pe voi înșivă la voi acasă și proclamă violul lor permanent drept Politică liberală și democrată de stat.
Sunt bolnavi și ei că ne strivesc destinele pe roata fariseismului lor, sunteți bolnavi și voi că-i răbdați și aplaudați orice act de corupție de-al celor cu Dumnezeu pe limbă și cu Iuda în inimă și în gînd.
Se cred modești. Consideră că nu vor prea multe de la voi.
În primii patru ani de guvernare vor să fie doar milionari, apoi doar multimilionari, apoi numai miliardari, apoi numai multimiliardari, pînă cînd devin ireali cu totul și oricît ar avea nu-i mai satură nimeni din Univers.
Ce salarii au nici ei nu știu, fiindcă furtul în proporții inimaginabile e salariul lor pe care-l duc zilnic, din băncile ce-s toate ale lor, în vagoanele trenurilor burdușite cu bani și-n avioanele ce fac săptămînal naveta R. Moldova-Austria-Elveția-Gibraltar și retur.
Preacurvia este liantul care-i unește pe hoții de la guvernare.
Toți au amante și amanți.
Homosexualismul printre noii politruci ai guberniei dă în floare de la 2009 pînă-n prezent.
Dacă pe timpuri se știa doar despre aventurile amoroase ale lui lupcinski cu vrăbioiul lui ce înghițea păsat fără cîrtire, apoi acum și un bodiu, și un luțenko, și un gabar-kant filat de orișicine, și mulți-mulți alți demnitari de rang înalt se mîndresc cu faptul că au reușit să adopte Legea cu privire la legalizarea minorităților sexuale, din care și dînșii fac parte.
Toți știu despre aceste anomalii ale proeuropenilor din Guvernul Filat-LuLeancă, inclusiv ÎnaltPreaNesfințitul Vladimir, dar tac.
Pentru că politicienii din Papua Noua Moldovă și popii cu epoleți de general KGB de sub patrafire sunt plodiți de o singură mamă.
Numele dînsei e: Ciuma.
Prenumele dînsei este: Minciuna.
Patronimicul dînsei a fost și rămîne: A Dracului.
Doamne, de ea ne ferește!
Amin.

Anunțuri