Fotografie: Și în acest an îl vom vedea pe Vlad Filat la Ierusalim, suportând toate cheltuielile Mitropoliei<br /><br />
http://adevarul.ro/moldova/social/liderul-pldm-vlad-filat-aduce-focul-haric-ierusalim-1_534f8a040d133766a8dcb85d/index.html

 

Auzisem mai ieri-alaltăieri că PLDM-ul condus de hoțul în lege Filat vrea să organizeze în Piața Marii Adunări Naționale niște concerte de spălare a minților bieților de alegători moldoveni.
Credeam că or fi prin luna mai, cînd se împlinește 1 an de la debarcarea acestuia din postul de prim-ministru pentru acte de hoții inimaginabile săvîrșite de dînsul vreme de doar 4 ani.
Dar n-au fost să fie în mai.
Filat, cel care l-a obligat pe mitropolitrucul Vladimir să-i accepte banii pentru aducerea Focului Sfînt de la Ierusalim la Chișinău, a făcut-o și acum de-a oaia.
Ca întotdeauna.
După ce fariseic ne-a felicitat cu învierea Domnului nostru Iisus Christos, acest Nou Iuda al neamului românesc ajunge în chiar zilele de pomenire a rudelor tuturor să invite și să plătească artiști ca să-l înveselească pe el și pe robii lui, chipurile cu ocazia circulației libere a sărăntocilor de moldoveni prin Europa.
Și pentru această uriașă ocazie Filat n-a găsit în calendar altă zi decît 29 aprilie, cînd ochii oamenilor încă nu se vor fi uscat de lacrimi.
Iată cum omul lui satan, cu Dumnezeu pe buze și cu antipodul acestuia în suflet și-n gînd va țopăi, mișelește, pe mormintele tuturor alegătorilor îndurerați.
Va chefui și va dansa ca un hoț în lege sadea, sperînd că măcar morții îl vor vota pe el și PLDM-ul lui de buzunar la alegerile parlamentare din toamnă.
Sperînd ca și Voronin, pentru care au votat și cimitirele în 2009, dar, Slavă Domnului, această falsificare trecută intenționat cu vederea de tovarășul domn Cecan nu i-a prins bine la nimic satrapului comunist și partidului său de bolșevici capitaliști și farisei precum e și Vladimir Ilici Filat.
Doamne, Te rog, vezi-i actele de fariseism ale lui Iuda cel Nou al guberniei și du-l cît mai grabnic la groapa istoriei diabolice și fără de cruce a mileniului III.
Și nu-l ierta în veci de veci.
Amin.

 

Anunțuri