selfie

 

Da’ ţărani proşti mai suntem. Nu ştim nici măcar ce e ăla selfie, ne uităm ca nişte amărîţi  de moldoveni în presa PLDM-istă, unde Şăful lui Vicol apare în selfie alături de preacurvioasa sa Angelică  şi nu înţelegem nimic.

Dau pe google să văd ce înseamnă  selfie  în limba moldovenească a lui Filat. Din google sunt aruncat direct în site-ul PLDM-ului, de unde aflu următoarele: selfie  este atunci cînd Şăful îi spune unui jurnalist de la Ziarul Naţional, finanţat de  Şăful lui Vicol, să meargă cu el la concert şi să îl pozeze în timp ce îşi ia la pupat  fosta amantă,  tot ea– actuala nevastă.

Îi spun unui prieten marea mea descoperire şi îl rog să-mi tragă şi mie un selfie mai tare ca al lui Filat. Dar el îmi spune că selfie  e cînd te… pozezi singur, adică atunci cînd ţi-o tragi cu mîna ta.

Hopa, păi atunci Filat iar a minţit poporul.  De fapt, Lupu  a fost primul care a făcut cu adevărat selfie, exclam eu încîntat de descoperire. Vă mai amintiţi poza lui în oglinda din baie? Ăla da selfie, o mînă pe telefon, una liberă…la alt telefon roş ca para de-atîtea principii şi valori în continuă implementare.

Intru repede pe site-ul ziarului  PLDM şi mă uit la mîinile lui Filat. Ambele sunt libere, nici vorbă  de telefon în vreo mînă  şi nici altceva, de altă  formă.

Pe urmă văd la  Ştiri că  selfie nu a fost selfie, ci încă o campanie de PR de-al lui  Filat, AL VOSTRU VLAD FILAT. Care a vrut să vă  arate cît e el de familist, cum şi-a crescut el ani de zile amanta pentru ca mai apoi  din cauza gravidităţii să-i devina nevastă, iar poporul să se uite cu limba scoasă cum o sarută al vostru Vlad Filat, în timp ce umărul ei este frînt de o poşetă  imensă marca  Chanel, care costă  cel mult 3 mii de euro,  da’ cîteva pensii acolo.

„Filat, să  mă f… în selfie-ul tău şi în nesimţirea ta! Nici măcar selfie adevărat nu ştii să faci, pînă  şi cu asta ai minţit poporul!” răsună  în zilele astea prin toată republica. Lumea e indignată la culme pe Filat şi dacă l-ar întîlni i-ar trage  vreo două selfie-uri să le ţină minte pîn-la alegeri şi după.

‎P.S. „F..” înseamnă  ce ştiti voi, dar nu scriu ca să nu mă scoată agaricii lui Plahotniuc de pe Voxpublika. Pentru ei „F…” provine de la „floare” sau, mai bine SIS, de la „Filat”.

P.P.S.  Titlul aparține poporului și în caz de va fi materialul cenzurat lumea  se va răzbuna la 29 noiembrie 2014  pe ambii Vlazi…

Așa că…

 

Anunțuri