vladimir-putin-hitman_18480a3988a2aa

 

Mă uit la Timofti și nu știu  de ce îmi amintesc de Ion Creangă.

Cel, căruia îi aparține fraza: “Pasol vidma na turbincu”.

Numai în Basarabia putea ajunge acest omuleț președinte de stat.

În loc să fie condamnat măcar o dată pentru tripla condamnare a deținutului politic Gheorghe David, care datorită sentințelor aberante ale lui Timofti a ajuns de 2 ori în Spitalul de psihiatrie, unde a și  fost nimicit.

Vedeți ce om docil Partidului Comunist a fost Timofti?

Și acum vreți să nu fie slugoiul mirmidonului Filat?

Ei ambii provin din același KGB, structură subordonată PCUS-ului(Partidul Comunist al Uniunii Sovietice) și fi-vor nedespărțiți de aceasta pînă la moarte.

Gheorghe David a fost înmormîntat cu zile de Timofti, și în cîteva luni după dispariția sa fizică CEDO i-a dat cîștig de cauză.

Și Timofti, precum spuneam, în loc să facă pușcărie pentru deciziile sale nesăbuite e ales de PLDM, PL, PD, PSRM și PAD PREȘEDINTE!

Un criminal de stat, care a călcat în picioare drepturile și libertățile omului,  ajunge președinte de stat!!!

E posibil?

Da, spre surprinderea Europei, în statul creat de diabolicii Stalin și Hitler așa ceva e încă posibil.

Timofti a fost ales mai mult de Filat și Dodon, fiindcă timpul a demonstrat-o că Nicolai nu e și președintele lui Ghimpu, Lupu și Godea.

Ci numai al celor doi, pe care-i unește Ilan Șor și Banul fără măsură.

Astfel matrioșca din mîneca, dacă nu din slipii, lui Filat, fiind ales cu prețul a 600.000 dolari achitați cash lui Dondonache de Filat, nu cîrtește niciodată și împlinește orice coșmar de-al mai-marelui său…fără funcție!

I-a ordonat Filat să-l propună din nou, după demitere, prim-ministru–Timofti a zis: „Da, da, Să trăiți!”

I-a ordonat Filat lui Timofti ce lege să promulge și cînd–Timofti a zis: „Da, da, Să trăiți!”

I-a ordonat Filat, după ce-a fost demis de Parlament și Curtea Constituțională pentru acte mîrșave de corupție, să-l decoreze cu cea mai înaltă distincție de stat–cu Ordinul Republicii–-Timofti a zis: „Da,da, Să trăiți!”

Cîteodată mi se pare că persoana fizică Nicolai Timofti nici nu există.

Parcă e un robot, care răspunde numai la ordinele lui Filat, el însuși un criminal(hoț e puțin spus)în Lege, care a prădat statul și continuă să o mai facă prin ciracii săi nedezlipiți de la guvernare.

KGB-ist din aceeași teacă din care provine Timofti, Vladimir(de unde și pînă unde Vlad? Poate Gheorghe, precum a fost botezat?)cel Filat trebuia să înfunde și el pușcăria încă de pe timpul lui Lucinski.

Dar fiindcă Teaca(KGB) nu poate să-și aresteze propriii agenți i-au fost coborîte  dosarele mai la subsol, pentru niște zile mai negre, cînd agentul ar îndrăzni să-și schimbe cumva vectorul și aliații.

Și iată că acest timp a venit.

După ce  total neeuropenește  acesta a cedat rușilor Concernul “Moldova-Gaz”, Aeroportul Internațional Chișinău și Banca de Economii,  după ce a declarat peste tot că Vladimir cel Putin e idolul său, pozînd  cu acesta și-n baie, și-n Kremlin, și la WC, de o săptămînă cameleonul, agent și SRI/DIE,   a început a declara prin toată presa de la București și Chișinău că  Putin e dictator, că e ocupant, că e orgolios,  dar n-o să-i meargă cu noi, că e antiuman, că e antieuropean, că e anticreștin și că numai România e patria-mamă a lui, că Băsescu de-acum e idolul lui și că el acum învață deja pe de rost să cînte: „Pe-al Nostru steag e scris Unire!/Unire-n cuget și-n simțiri!”, „Treceți batalioane române Carpații” și „Bate-i, Doamne, pe ciocoi”.

Bravo! Nimic de adăugat?

Ba da, Vladimir Filat ot KGB a uitat să spună doar că Vladimir Putin ot KGB e la fel de preacurvios, de dictator și de criminal ca și dînsul!

Astăzi e încă pace și liniște la Chișinău, Briceni și Cahul.

Dar dacă Putin mîine va sfîșia pe nou Basarabia să nu ziceți din vina cui a făcut-o!

 

 

 

Anunțuri