Ieri a fost duminică, ziua a 7-a a Creatorului.

Și-n această zi la TV Moldova 1, cu o dicție pășunistă și cu vocabular de nici o para,  un Andrei  Bolohan a invitat toți locuitorii semiMoldovei “să-și ia amanții și amantele pe biciclete și să vină de urgență la Chișinău, în fața Primăriei conduse de PL-istul Chirtoacă”.

În centrul capitalei a fost mîncare peste mîncare, și muzică de proastă calitate, și goliciuni care ne învățau cum să slăbim mîncînd dulciuri fără nici o măsură și preacurvind nonstop.

A trăi pentru a mînca!-asta era deviza festivalului organizat de Natașa Halbot  și Andrei Bolohan, pe post de prezentator-concubin, adică amant al unei mame divorțate și pururi căutătoare de amanți tineri, analfabeți și dulci.

TV Moldova 1, Ministerul Educației și Primăria Chișinău în transmisiune directă ieri ne-au spus că familia nu contează, ci numai preacurvia e în capul mesei la moldoeuropeni.

Compania Publică de RadioTeleviziune, fiind unul din organizatorii festivalului anticreștin, a fost rebotezată de Bolohan în “Compania de stat “Teleradio-Moldova”.

Bravo! Nu știam că există și pseudoprezentatori care după ce-au uimit Canada venit-au cu ibovnicele lor divorțate să  propună să ne alegem amanți și amante de pe scena Centrală a Chișinăului, în transmisiune directă  la postul public, scuzați, de stat al guberniei.

Astfel nerușinea celor doi  a devenit Nerușinarea tuturor!

Astfel agramația și publicitatea unor restaurante(gen Crème de la Crème) din Chișinău, deveniseră  preț de cîteva ore, Drapel al Burții și lipsei Bunului-Simț la moldoveni. Panourile acestora invadaseră pîn-și ecranele televizoarelor.

Nu era destulă invitarea tuturor amanților și amantelor locuitorilor Moldovei la Chișinău.

Bolohan și-a permis să exclame, ca un exeget sadea, și că Veronica Micle s-a iubit nu doar cu Eminescu, ci și cu Vlaicu Pîrcălab, și cu încă vreo 5000  de amanți. A uitat să ne spună dacă n-a fost și el inclus în cei 5000 de oameni-model pentru Bolohani. Cît despre primar, despre prim-ministru, și unii directori Exemplarul și Arhimodernul de Bolohan  și-a permis, nu se știe de ce, să tacă.

Ne pare rău că Maestrul Bolohan nu a interpretat și el în ziua de duminică hitul hiturilor naționale “Amanta mea-Republika Moldova”, pe care l-a și lansat de curînd pentru Gender, în premieră absolută pe glob.

“Sunt mîndru că vocea mea, datorită Postului public de stat “Moldova 1” plutește peste toată țara!”-a trombonizat megaprezentatorul, care a cochetat ba cu ProTV-ul, ba cu Jurnal-ul, ba cu Canada, ba cu LIP Magazin,  ba cu Moldova 1. Ieri.

Imoralitatea, desfrîul, chitch-ul, amnezia și cultul pentru mîncarea în exces–aceasta ne-a servit ieri pe tavă TV Moldova 1, Primăria Chișinău, Ministerul Educației(adică Guvernul), dorind ca prin asemenea veleități europene “să întîmpinăm primăvara la 25 mai 2014”.

Să înțeleg că libertinajul, lichidarea familiei și a credinței creștin-ortodoxe să fie noile deziderate promovate de Natașa Halbot și Andrei  Bolohan în numele acestui stat?

Să înțeleg că festivalul tradițiilor dulci contra tradițiilor creștine și-ale Bunului-Simț era genericul dictat de Filat, ale  căror slugi  și amante au fost intervievate în direct la postul nostru “de stat?”

Să fie și acest fapt insignifiant unul absolut k lumea?

Ce exemplu vor fi luat ieri toți copiii, profesorii și părinții  republicii, doamnă  Maya Sandu, privind acest festival al amanților și amantelor dulci ale Moldovei?

Să înțeleagă și ei că un bărbat e adevărat numai dacă are cît mai multe amante?

Să creadă că o femeie e împlinită numai dacă are zilnic vreo 2-3 amanți în pat?

Că așa și numai așa e k lumea să fie în orice familie creștină din statul Satanei?

“E cineva Gender, vreo fetiță cumva pe aici?”—se întreba ieri prezentatorul-amant Bolohan, cu referire la “Gender-Doc”, organizația minorităților sexuale din R. Moldova.

Alte glume de nici un ban, gen “Mîncatul torturilor, cu accentul stupid pe litera U” au umplut paharul răbdării pentru telespectatorii postului “de stat”(după amantul organizatoarei) Moldova 1.

Interesant e că nimeni nu l-a apostrofat pe Bolohan atunci cînd acesta a  făcut publicitate curvelor și curvarilor, artistic numiți: amanți.

Nici Natașa,  nici Moldova 1, nici Primăria Chișinău, nici Ministerul Educației, nici Centrul de stat pentru Copii și Adolescenți“ARTICO”, ce i se subordonează Ministerului.

Oare de ce?

Oare să fi fost o simplă și impură  întîmplare această bizară tăcere de stat?

În rest, a fost “foarte super”(citatul unei PLDM-iste dulci în paturile mai marilor ei pe linie de partid).

În rest, a fost “cool”, “trendi” și “tare-tare mișto”.

Iar dacă preacurvia a fost scopul deschis declarat al acestui festival național prestigios, transmis în direct de TV Moldova 1, să așteptăm ca următoarea ediție a Festivalului “Curcubeul peste Nistru” al Organizației “Gender-Doc”  să fie și el transmis în direct la postul “de stat”, cu suportul solid al Guvernului, Primăriei și altor structuri?

Nu de alta, dar minoritățile sexuale  de ceva vreme se întîlnesc bisăptămînal la un  cafe-bar vecin cu   Casa Radio Moldova, unde dansează, juisează și se iubesc de nu mai pot pînă în zori, sub curcubeul protector al marelui român, European și ProAmerican Filat I de Lăpușna și de Nicăieri…

Amant*, despre care cei k lumea știu că a fost străpuns pe din urmă de lancea lui Tkaciuk în 2005, înainte de realegerea lui Voronin pe post de președinte al semiMoldovei…

*AMANT- cordaci, corditor, gagic, înlocuitor, curvar.