Lumea zice ca acest personaj războinic pre nume Tkaciuk e deștept.
Pentru ce?
Pentru că a realizat cu banditul Baghirov, desfrîNATA Morari, criminalul Filat și alți pușcăriabili măcelul din 7 aprilie 2009?
Pentru că Tkaciuk pe Insulele Baleare l-a spart (și) pe Filat în 2005, cu o săptămînă înaintea votării comune a comunistului Voronin drept președinte al guberniei?
Pentru că la conferința de presă din Vinerea patimilor comunist-liberal-democrate Tkaciuk a țipat ca din gură de șarpe că în Basarabia există mai mulți oligarhi care poartă doar numele Plahotniuk?
Pentru că de Filat și Șor acesta n-a zis nici măcar în șoaptă barem un singur cuvînt?
Arhideșteptul Tkaciuk, în sfîrșit, și-a dat arama pe față.
Ca și Dodon, ca și Mișin, ca și Hadîrcă, Saharneanu, Guțu, BoDrug și ceilalți liberali-trădători Tkaciuk este și el o unealtă de-a diabolicului Filat, care, precum dictatorii dintotdeauna, vrea să divizeze totul, inclusiv partidele serioase, cu scopul de-a le conduce și de-a guverna prin Furt și Delapidări de proporții doar el în semiMoldova.
Grupul războinicilor antiVoronin compus din pucistul Tkaciuk, huliganii Petrenko și Muntean, rebelii Mușuk, Petkov, Poleanski, Todua și Șupak a ales, la comanda lui Filat, să lovească în cel de i-a hrănit vreme îndelungată—în chiar generalul Vladimir Voronin.
Filat e fără inimă, fără țară, fără bun-simț, fără suflet, aidoma unei fiare cu chip de om, dar cu apucături clasice de hienă prădalnică ce-ar fi gata să dea foc la tot statul, numai ca el să nu fie arestat niciodată, iar cele 49 de dosare instrumentate pe numele său, prăfuite în instanțele de resort din București și Chișinău–să nu ajungă în Tribunale în viitorii 30 de ani!
Filat a hotărît că acum e momentul cel mai potrivit să divizeze din nou Partidul Comuniștilor, după ce l-a tot căsăpit din 2009 pînă ieri.
“Creatorul” partidelor conduse de Dodon, Mișin și Hadîrcă este hiena Filat.
Încercarea ruperii rîndurilor deputaților din Partidul Democrat(cazul Bolboceanu) e tot creația lui Filat și nu a vreunui ex-deputat AMN-ist, mare bancher moldovean, zis Veaceslav Platon.
Faptul că “AntiProMafia” lui Mocanu joacă și ea de minune cazaciokul lui Tkaciuk și Filat nu mai miră demult pe nimeni.
Filat nu-și poate închipui nici în cel mai sinistru coșmar că Partidul său nu va mai deține în viitorul legislativ 32 %, iar el nu va mai fi în veci nici prim-ministru, nici președinte de stat sau măcar de parlament.
Și pentru a-și împlini poftele nesăbuite e gata să facă harakiri și din Voronin, și din Ghimpu, și din Chirtoacă, și din Șalaru, și din Munteanu(Valeriu), și din Lupu, și din Candu, și din Corman, și din Plahotniuc, și din Sturza, și din Usatîi.
Odiosul Filat vrea să rămînă numai el la Putere, chiar și cu riscul unui nou 7 aprilie realizat în vara-toamna lui 2014 de aceiași regizori și scenariști din 2009: Tkaciuk, Baghirov, Morari, Roșka, Corduneanu, Gumenița, Papuc, Petrenko, Muntean, Petkov și…domnul Filat.
Bineînțeles.