filat_recean_bodrug_1

În 2010 ex-șeful de Securitate Pasat îi spunea Lorenei Bogza-Nastas la urechea dinspre Kremlin că dacă va ajunge Filat șef în Moldova atunci Voronin ni se va părea un vis foarte frumos.
Iată că fiind ajutat contra plată măreață de mai toată presa prostituată în fața Banditului de la Lăpușna, inclusiv de o „Saptamina VM”, al cărui șef e înrudit din 2001(numai de-atunci?) cu Pasat, Voronin chiar ni se pare un vis, iar Filat—coșmarul coșmarelor, așa precum a SIS-iit ieri la o cîrciumă din fața Securității municipale alt văr înnemuit cu părul lui Pasat, pre nume DinMuhamed Ahmedovici Mihail, scriitorul de curte al lui Dodonache, cel care abia de semnează tot ce îngaimă în fiece seară prim-postelnicul lui, adică tot Mihail.
Dar despre ciosvîrtele lui Snegur, Lucinski, Braghiș, Voronin, Urechean, Dodon și Filat–ori deloc ori numai de bine.
Noi să lăsăm pitecantropii în brațele altora și să ne întoarcem la oile noastre din titlu, c-așa e normal.
Din 2009, de cînd a revenit PLDM-ului Ministerul de Interne, mai marii de acolo, fie că au fost Catan, Roibu sau Recean, nu au descoperit nici un caz de omor, nu au pus la dubă nici un violator, încît criminalul în serie de la Durlești doarme liniștit vreme de 5 ani, atacatorii de la “Victoriabank” pot chefui din cele 3 milioane furate vreme bună, iar împușcăturile zilnice, la ore de prînz, prin Chișinău și nu numai–pot continua și pe mai departe.
Dacă nu pică Recean din post și Filat la alegerile din toamnă!
Filat îl ține cu dinții pe Recean, chiar dacă 22 de deputați de-ai săi îi cer ministrului demisia.
Filat e inuman și e de acord să fie căsăpit ultimul om din gubernie, doar el să rămînă în veci de veci la Putere și iubitul lui Recean–șef la MAI!
El scuipă în popor, pentru dînsul icoană fiind contrabandele de orice fel și delapidările din bănci și din toate structurile de stat, controlate de valeții săi, docili și aserviți eternei structuri, prin care dînsul îi controlează–prin Securitate.
El se consideră atotputernic, capabil să-i cumpere pe toți.
Și pe Pasat, cel de i-a cununat odorul colonelului de Securitate de la un ziar Săptămînal antiromânesc și velikorus, care își uită zilnic mizeria în sediul dăruit de Snegur Fundației Culturale “Basarabia” a lui Andrei Vartic, sediu furat ulterior de tovarășul Mihail, cu ajutorul lucinskiștilor comuniști de tot soiul.
După ce Piotr Kirilovici și Duca-se pe pustii, încălcînd Legea, l-au făcut peste noapte pe iubitul de ieri subaltern al lui Ciubais academician, vine Filat și-i acordă milionarului în păsat Premiul Național.
În 2014 KGB-istul mai n-a ajuns preș(edinte) la Academie.
Ceea ce înseamnă că Filat, FSB-ist cu codul secret Gabar, chiar de-ar vrea că tot nu poate scăpa de oamenii fideli KGB-ului de odinioară.

Fie că aceștia se numesc Recean, Bodrug, Pasat, Urechean, Lucinski, Snegur, Dodon, Mihail sau…El Însuși, Filat.
Condamnatul la concubinaj cu toți poponarii.
Care fac ce fac și se-ncleaștă la orice sfîrșit de Săptămînă, covițăind.