Om mai supărat pe Leancă în R. Moldova decît Filat nu există.
Țarul detronat Vladimir al II-lea n-are ochi să-l vadă pe Iurie și urechi să-l audă pe Leancă la nici un post de televiziune din stat.
Numai medicii știu cum se chinuie să-i mențină pulsul cît de cît normal în fiecare zi.
Întîlnirile prim-ministrului Leancă avute cu președinții SUA și Franței l-au făcut scrob pe ex-prim-ministrul de ieri.
Acesta însă, condus în continuare de consultanți de pe vremea PCUS-ului, nu știe că după semnarea Acordului de Asociere cu UE dînsul va rămîne singur în PLDM, cu fundul pe gheață.
Și trist.
Fiindcă Leancă nu-i va mai răbda pe Usatîi, Recean, Efrim, Bănăruc, Bumacov, Balițki și ceilalți șefi din subordine, pe care nu-i poate demite din cauza lui Filat.
Fiindcă Leancă nu va mai accepta să fie politicianul cu cel mai înalt rating într-un partid pe care, de fapt, nu-l conduce.
Fiindcă Leancă și cei 21 de deputați antiFilat din PLDM vor spune:”Good bye” țarului demis Vladimir al II-lea, pe care-l vor duce fără funeralii naționale la groapa de veci a Istoriei.
Cîte zile au mai rămas pînă atunci, Vladimir Vasilevici???
P.S. Cu o zi înainte de plecarea celui cu implant elvețian pe scăfîrlie în SUA, la Chișinău urma să fie arestat un politician demis anterior pentru acte de măreață corupție. Trebuia încătușat în baza unuia din multele dosare gata să ia calea justiției moldovenești.
Gurile nedate cu ruj spun că numele acelei persoane trebuia să fie Filat.
De ce, oare, nu s-a întîmplat arestarea?
Cîte zile au mai rămas pînă cînd poporul v-a răsufla ușurat, dragă Vladimir Vasilevici?

cravata_streang239847984579435