Cum e Filat așa-i sunt și lingăii din presa cu sediul aflat în buzunarele lui.

Poporul  spune că între testiculele lui ar fi adresa lingăilor săi mediatici.

Care au trecut de la Snegur la Lucinski, de la Braghiș și Diacov la Voronin, de la Pasat la Ibarra și Urechean și de acolo la Filat, unde vreme de 4 ani îi spală acestuia fesele cu limba doldora de scabrozități, care în graiul lor se cheamă: Fața imaculată a celui mai strălucit prim-ministru al R.S.S. Moldovenești de la fondare și pînă în prezent.

Unul dintre ei a început de la o vreme să-și facă operă la bătrînețe din poreclirea mea drept lepădătură, nebun etc.etc.etc.

Și fiindcă nimeni nu-i citește acestui linge-blide gazeta de 32 de pagini goale ca și muierile pozate în ea, acesta își republică scîrnăviile pe Jurnal.md, plata pentru găzduire fiindu-i achitată de domnul Filat, falnicul conducător de pe Bîc.

Cine-a spus că MoȚopii ar fi dușmanii de moarte ai prim-mafiotului republicii?

Nu se știe cine-a spus…

Astfel că lingăul cu burtă imensă și verde, după ce-a supt-o(țigara) de la toți cei menționați mai sus, scormonește în balega vremii și se leagă de-o farsă de-a KGB-ului de care dînsul nu s-a dezlipit nici pînă azi și boxează continuu  în numele meu, deși nu l-am atins niciodată cu vreo virgulă.

Mai și înrolîndu-mă în armata lui Plahotniuc, prietenul lui Filat din mai 2013.

Porecla lui este: cîrtița, și fiind de meserie cîrtiță n-are cum să dispună de identitate proprie, ci doar Banul e identitatea lui în care crede fără cîrtire.

Săptămînă de săptămînă, cîrtița burtăverzimii liberal-democrate suge(țigara)sousată și aromatizată, deși e bătrînă și ramolită, însă ocupația-i ocupație și bicurista cîrtiță nu se poate dezice de adevăratul și unicul său talent care-i suptul multiplu și plin de Certitudine extragalactică(vorba lui).

Ce mai?

Cum e Tanda așa-i și Manda, adică precum e stăpînul lui cel filat de peste tot așa e și robul său din buzunarul de la fund al prim-mafiotului Patriei lor.

Sau dintre testiculele Șăfului, așa cum zice, deloc exagerat, poporul.

Iar el, poporul, de ce n-ar avea dreptate, ci doar un biet sugător de Mihail?

–––––––––––––––––––––––––––––––

P.S. Dar dacă-ntre timp cîrtița kgb-istă a evoluat și s-a transformat în animalul din imaginea ce urmează?