caine cu gloante

Există în Basarabia o cireadă ce-și mai  spune și Mare Trust Media, care din 2009 ar fi trebuit să se numească, de fapt, Trustul AntiVladPLahotniuc.

Analiștii de acolo sunt politrucii comuniști de ieri, ce din cauza desființării Nit-TV-ului și-au găsit o nouă utilizare, demonstrînd că condoamele pot fi reutilizate în veci.

Ca și gunoaiele, bineînțeles.

Acești trubaduri care cîntă ca oamenii beți pe sub garduri de 5 ani știu un singur refren și îl cîntă continuu la radio, televiziune și-n presa lor scrisă.

„Plahotniuc-monstru! Plahotniuc-canibal!Plahotniuc-bandit! Plahotniuc e groaza întregii Moldove!”

Frumos hit, nu vi se pare?

Noii lor stăpîni sunt condamnați penal și au fugit prin Germania, de teamă să nu fie întemnițați pentru crimele comise pînă la venirea Alianței necomuniste la guvernare.

Și fiindcă șantajul  celor doi fugari  nu-i sperie pe  cei din Guvern, Parlament și Președinție aceștia își droghează zilnic cîinii mediatici, care turbă necontenit de cîte ori li se arată în față poza lui Plahotniuc.

Astfel ei trăiesc o dramă fără de capăt.

Vor să mănînce o ciorbă de pui, dar nu pot, fiindcă în farfurie se scaldă  balaurul de  Plahotniuc.

Vor să doarmă și nu au cum, fiindcă de sub pat își ițește pistolul gangsterul de Plahotniuc.

Vor să bea o cafea și n-au hef, de frică să nu răsară la fundul ceștii  șarpele de PLa-hot-niuc!

Vor să pupe o fată și cred că-l pupă pe  crocodilul de Plahotniuc.

Lumea le zice: teroriști ai integrării europene de pe Bîc, dar ei nu sunt decît niște cîini drogați și dresați aidoma patrupezilor din Vămi și Poliție, meseria cărora e să caute droguri prin geamantane  și buzunare.

Cîinii mediatici despre care vă vorbesc acum sunt fătați de Kremlin, au fost ulterior donați lui Lucinski și Roșca, care i-a făcut deputați și chiar viceprimi-miniștri, apoi aceștia  au revenit lui Voronin și, mai nou, lui Filat.

O spun pentru cine nu vrea să știe: Mișcarea AntiPlahotniuc e finanțată și de Filat.

Trustul de Presă al Mișcării e finanțat și de Filat.

Dar ca să mintă poporul cu televizorul cîinii mediatici mai trimit uneori  cîte-un glonț de plastilină și înspre Filat.

De vinerea trecută cîinii ce vor să le spunem: teroriști ai integrării europene s-au smintit de-a binelea.

Au aflat că Plahotniuc a fost și el decorat de președintele Timofti cu un ordin, printre alți 49 de politicieni și nu mai au nici o clipă de somn, nici poftă de viață și nici să moară nu pot.

Tragedie națională, nu altceva.

Ei nu sunt împotrivă ca Ordinul Republicii să fie acordat lui Snegur, Lucinski, Moțpan, Crîlov, Șornikov, Tampiza, Ostapciuk, Sangheli, Tarlev, Topal, Kendighelean, Filat, Palihovici, Sandulachi, Plugaru, Bănăruc, Bodiu, Usatîi, Negruța, Creangă, Recean  și Streleț.

Ei nu sunt contra nici dacă vor fi decorați  mîine cu acest ordin Smirnov, Maracuța, Caraman, Șevcuk, Burla, Ștanski, Antiufeev și Lițkai.

Ei nu pot admite numai  ca Plahotniuc să fie decorat cu vreo medalie, fie aceasta și de mucava.

Și cînd te gîndești că acest om, pentru acțiunile sale nenumărate de binefacere,  ar fi fost cazul să fie decorat cel puțin anual din 2009 și pînă acum…

Cîte milioane au jertfit din averile lor MoȚopii și Filații pentru copiii prea bolnavi  și prea săraci ai Moldovei?

Nici unul, vă spun eu.

Cîte acțiuni culturale  și sportive  au susținut financiar din banii lor proprietarii cîinilor din dotare?

Nici una, repet, nici una.

Și atunci de ce au tăcut cîinii la 22 decembrie 2013, zi în care demisul pentru Corupție Filat a fost decorat cu Ordinul Republicii de Timofti?

Și  poporul de ce a  tăcut cînd 3 analiști politici de-ai cîinilor, inclusiv președintele Trustului lor,  au fost decorați cu același ordin de președintele interimar Ghimpu, pe care apoi cîinii l-au încolțit fără milă?

Aceste linge-blide kremlinoviste  au fost și sunt  cu Lucinski, dar și cu Voronin, cu Filat, dar și cu Dodon, și cu Formuzal, numai nu cu Lupu, Corman, Candu, Plahotniuc, Ghimpu, Munteanu și Chirtoacă.

Fiindcă Moscova le-a pus lista în fața ceaunului.

Fiindcă Filat a clocit Mișcarea AntiPlahotniuc, Televiziunea AntiPlahotniuc și nu poate dormi dacă nu poate crea  o nouă republică.

Ați înțeles corect: Visul lui suprem e să creeze cu mîinile altora Republica AntiPlahotniuc, în care el cu Dodon, Formuzal, Șelin și Garbuz să conducă pînă la defaultul lor mintal iminent.

O fi avînd și Plahotniuc păcatele lui, nu-i sunt avocat  ca să-i potrivesc papionul la gît, dar să-l pui la zidul infamiei zi de zi, noapte de noapte, vreme de 5 ani, și să-l mitraliezi nonstop e prea din cale afară de nesănătos.

Această situație chiar aduce cu un caz clinic, precum a spus-o  ieri proaspăt decoratul deputat liberal-democrat Streleț despre un Ioniță. Care s-a săturat să mai fie valetul lui Filat și Streleț și a deconspirat miliardul de lei care urmează să-l transfere din bugetul statului în cel privat unul din stăpînii cîinilor drogați și dresați din parcare.

Părerea mea e că Plahotniuc are, totuși, un păcat capital, de care ar trebui să se scuture ca de un scai.

În 2013 a promis că-i va acționa în judecată pe cei de se laudă că sunt teroriștii integrării europene de pe Bîc, iar din plata prejudiciilor morale pricinuite lui va repara toate spitalele pe care, logic, ar trebui să le repare Filat.

A promis Plahotniuc  și a uitat.

Pesemne, n-a dorit să-și pună mintea cu toți cîinii.

Care cîini au  uitat  și ei ce-a spus un fost coleg de-al lor cu numele Gonța.

„În lumea asta numai boul trage jugul într-o singură direcție”, a zis el și s-a aruncat într-un ștreang din WC-ul Ambasadei unde era angajat.

“Și cîinii mediatici”, am mai adăuga noi, care atunci cînd nu plouă dau vina pe Plahotniuc, care atunci cînd plouă torențial dau vina tot  pe Plahotniuc  și numai pe boturile și cozile lor nu dau de nici o urmă, hidos duhnitoare, de Vină.

 

Anunțuri