iad filat

 

Mă informează azi un prieten că la conferința de presă a PoliticoCOnului de săptămîna curentă ziariștilor invitați li s-a înmînat cîte un plic și cîte un  comunicat referitor la clasamentul politic al lunii iulie 2014.

Ciudat lucru, dar cei care sunt plătiți regește de VladIMIR Filat și-au dat, în sfîrșit, arama pe față și i-au deconspirat prenumele adevărat al lui Filat/Fiat(L-am redenumit și eu așa în 2010, vedeți blogurile).

Așadar, aflați că prenumele lui Filat, sau numele mic nu mai este Gheorghe, ci…IAD!

Din surse cu resurse nelimitate în domeniu am aflat că pentru această deconspirare n-a fost sancționat nici un țăran politic, nici chiar acel care l-a împins  pe dl IAD Vasilevici Filat/Fiat în 2013 să facă piftie Alianța pentru integrare europeană.

Așa că de azi înainte îl vom numi doar așa.

Fiindcă știm care e numele IADULUI  la moldoveni și fiindcă din cominicat rezultă clar faptul  indubitabil că noi, cei care criticăm  IADUL Basarabiei, îl și menținem pe Filat  la Putere…

PoliticoCOnii au vrut să spună și-au spus că nu mai pupa în veci locul 3 din Top dl  IAD Filat de nu eram noi, demolatorii  IADULUI demis pentru corupție din  mai 2013.

Bravo, salariaților IAD-ului!

Felicitări, PLDM-ule drag!

Cu așa un IAD în frunte n-aveți decît să cîștigați voturile tuturor tîrfelor și bețivomanilor din 30 noiembrie 2014!

Anunțuri