Bună ziua,

Numele meu este Radu Filip și sunt responsabil cu presa, cultura și educația în cadrul Ambasadei României din Republica Moldova. Apreciem în mod deosebit calitatea articolelor publicate pe blogul dvs.

Am plăcerea sa vă scriu în legătură cu organizarea, la 2 noiembrie 2014, a alegerilor pentru Preşedintele României. După cum cunoaşteţi, misiunea noastră şi Consulatele Generale de la Bălţi şi Cahul sunt responsabile pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a scrutinului electoral, la cele 21 de secţii de votare ce urmează să fie organizate pe teritoriul Republicii Moldova.

Din punctul nostru de vedere, informarea cetăţenilor asupra modului de desfăşurare a procesului electoral este deosebit de importantă, iar misiunile noastre desfăşoară o amplă campanie în acest sens. Apreciem sprijinul mass-media ca fiind esenţial în aceste eforturi.

În acest sens, dorim să vă solicităm sprijinul pentru popularizarea informaţiilor referitoare la desfăşurarea procesului electoral, prin publicarea pe site-ul dumneavoastră a link-ului dedicat de către Ministerul Afacerilor Externe al României publicării de informații cu privire la acest scrutin:http://www.mae.ro/prezidentiale-2014.

Folosesc acest prilej pentru exprima cele mai sincere mulţumiri pentru excelenta noastră cooperare şi pentru a vă mulţumi anticipat pentru sprijinul dumneavoastră.

 

Vă mulțumesc,

Radu Mihail FILIP

 

AMBASADA ROMÂNIEI

în Republica Moldova

Str. Bucuresti nr. 66/1

MD 2012, Chisinau

Tel:       +373.22.211813

Phone:                                                                +373.22.213037

+373.68069118

Fax:      +373.22.228129

 

http://www.chisinau.mae.ro

e-mail: presa@ambasadaromaniei.md

Anunțuri