Lizzie Velasquez333 (1)

Surprizele politice la moldoveni se țin lanț.

După ce Usatîi ot FSB a renunțat la concertele lui Stas Mihailov, Filat a dat ordin să i se aducă pe tavă cea mai solicitată artistă a momentului.

–Vladimir Vasilevici,  n-o să vă vină să credeți, dar cea mai rîvnită divă acum e…cea mai urîtă făptură feminină de pe glob, i-a spus piticul de Creangă.

–Nu-i nimic, și eu sunt cel mai urît de către popor președinte de partid, dar asta numai noi doi o știm!!!, a croncănit Filat și i-a aburcat  în spinare  mai marelui pe alegerile parlamentare din PLDM un sac răsplin cu bani.

Cetățean de OROARE  al tuturor rîpilor patriei sale, Filat, rămas singur în cabinetul oval și fără de Monica amicului său de orgii, Clinton, a început să se-ntrebe, ziua-n amiaza mare, de la ce o fi mirosind așa de pervers jur-împrejurul său.

Să-i cînte coliva-n piept așa de devreme?

Să duhnească a morgă politica brandului său în scădere nebună?

Vocea din infern ce-i  răsună-n urechi să fie a lui și dînsul să nu-și mai dea seama?

Nu, Filat nu putea accepta nici beat luLeancă faptul cert că era cel mai spornic la adunat avuții, preacurvii  și nevinovății!

El, care-și comandase deja monumentul celui mai celebru sculptor din Malaezia, acum stătea picior peste picior și-o admira pe diva divelor, cea mai urîtă artistă a lumii, care urma să cînte în campania electorală pentru PLDM.

Alături de care avea să interpreteze șlagărul electoral de partid  „Înainte, nu-napoi, Marș la vot, rahați și boi!”

Fiind ferm convins că ambii au un strălucit viitor. Ca și prezentul lor, sluțit și urîcios  din cale afară doar pentru cei care nu vor să vadă mărețele realizări ale liberal-democrației de pe Bîc.

Dirijorul orchestrei ce-i va acompania pe cei doi va fi  sir  Renato Usatîi.

Numai că la trompetă nu va mai evolua  sir Plahotniuc.

Dar asta nu-l va întrista nici o secundă  pe  Don Juan-Filat.

Anunțuri