Nu știu de ce lumea a început să-l divinizeze pe Leancă, după ce n-a mai fost dorit de comuniști și de maaaaaaaarele lui amic, Filat, bun pentru șefia guvernului.

Lumea nu știe sau uită că Leancă a semnat  înstrăinarea ambelor instituții de stat, adică a dăruit rușilor și Banca poporului și Aeroportul Internațional Chișinău.

Leancă e prieten cu Șor și ei au acționat împreună, în acord cu Filat, iar acum, ca să mintă, LuLeancă cică a invitat audit internațional la Banca pe care tot el a servit-o pe tavă  lui Șor.

Vă are de proști, oameni buni, și acest KGB-ist, precum și Filat, și Co.

Degeaba vreți să faceți Erou dintr-un coțcar.

Degeaba mai sperați că Leancă va deveni peste noapte mare luptător contra lui Filat, Voronin și Plahotniuc.

Nu poate.

El e șantajat de Filat cu dosarele ce vizează  jaful Băncii poporului și a Aeroportului, fiindcă, slab de fire fiind și avid de bani mulți, a semnat pentru înstrăinarea acestora, în favoarea sa, a lui Șor și Filat.

Oare dacă nu era șantajat, mai vota Leancă și cu picioarele pentru Gaburici la ședința PLDM-ului?

Lumea nu știe că tot Leancă a mai semnat și o hotărîre a Guvernului, prin care statul a acordat 10 miliarde de lei Băncii de economii a lui Șor și Băncii Sociale a aceluiași individ, după ce și Banca Națională a acordat Băncii de economii a lui Șor  3 miliarde de lei.

Și acum, fiindcă băncile astea vor falimenta în martie, cine va restitui statului aceste miliarde?

Acum înțelegeți că Leancă nu e mai puțin mafiot decît șeful lui de partid, Filat?

Acum înțelegeți că rebel și  Leancă sunt două cuvinte incompatibile și  evadările curajoase ale acestuia pe portalurile de știri sunt doar niște povești de adormit copiii?

De ce nu-l întrebați pe Leancă cine va returna statului cele 10 miliarde dăruite prin semnătura sa lui Șor și nu numai ?
Și de ce el și  ministrul  de finanțe Arapu au garantat cu banii din buget în cazul transferurilor BNM-ului către băncile lui Șor, acțiuni întreprinse fără acordul Parlamentului?

Și de ce hotărîrea respectivă n-a fost publicată nici pînă azi în Monitorul Oficial?
Și de ce, și de cine o ascunde șantajabilul Leancă?
Dar cele 3 miliarde, permise de el să fie acordate de gubernatorul Drăguțanu Băncii de Economii a lui Șor?
De ce statul cel  mai sărac din Europa  trebuie să finanțeze cu sume uriașe niște bănci private, ale prietenului celor doi PLDM-iști,  numitul Elan Șor?
Și în loc să stea și Leancă, și Sor, și Filat într-o celulă, primul din listă  mai are nas să se vrea la nesfîrșit cap de guvern???
 
Anunțuri