Astrologul Lucia Palii crede că Voronin și Filat ne vor conduce încă mulți-mulți ani înainte. Pînă ne vor îngropa de vii, adaug eu.

Iată ce prezice Lucia Palii:

Horoscopul  lui Voronin e foarte puternic, e un horoscop de lider statal, el e general de miliție și din punct de vedere managerial  poate să gestioneze un stat întreg, doar că e foarte conservator pentru Moldova actuală. Timofti nu e vizibil, dar deciziile lui  sunt foarte corecte. Pentru Voronin se termină deblocarea politică în 2015 și el revine de unde-a plecat.   Usatîi era periculos pentru Moldova, avea prea multă energie  și a fost bine c-a fost înlăturat la timp, pentru că putea dăuna mult Moldovei.  Ghimpu e în criză personală foarte adîncă și nu va merge la conclucrare politică în Parlament.  Ca și Dodon. Șansa cea mare a lui Filat și Lupu e să conlucreze  doar cu Voronin.

Nantoi  are o personalitate foarte puternică pentru Moldova, este foarte erudit Godea, politician de tip nou e Dorin Chirtoacă.

Va mai apărea o persoană politică  în următorii doi ani din domeniul artelor sau al științei.”

Despre Leancă nu ni s-a spus absolut nimic.

Ceilalți  lideri  vor dispare, dar vor reapare mai apoi, nu vor pleca doar Filat și Voronin din politica moldovenească, fiindcă aceștia au horoscop de lider statal.

O ascult pe doamna Lucia Palii și-mi zic: „Biată Basarabie, unde oamenii se răscoală din 10 în 10 ani, după care se pun pe dormit și chefuit!!! Păi dacă au protestat  în 1989, 1999 și 2009, înseamnă că următoarea răbufnire a mămăligarilor va fi tocmai în 2019?

Atunci cînd un poet, sau cîntăreț, sau actor, sau regizor, sau savant se va naște și va da puțin foc la fundul lui Filat și Voronin, ca după aceea moldovenii să fie conduși pîn-la moarte tot de cei doi Vladimiri, cu horoscop de lider statal, așa precum ni-i citește în stele doamna Lucia Palii.

Mulțumim!”

 

Anunțuri