Filat e un prim-bandit* de stat.

Nu eu am spus-o.

Eu doar repet ce-a spus tot Parlamentul, cu excepția a 31 de  legislatori din 101.

Eu doar repet ce-a spus și Curtea Constituțională.

Și comunitatea liberă internațională, care vede  mai tot ce se-ntîmplă  în semiMoldova de la 2009 pînă acum.

Reconfirm: Filat e un bandit cum n-a mai cunoscut acest plai cam demult.

Un criminal de stat incurabil fiind, acesta se mîndrește  peste tot că e urmașul de drept al pămînteanului său, Grigori  Ivanovici Kotovski, alt bandit notoriu și  activist comunist aservit Rusiei lor dragi.

Numai un bandit ca Filat, după ce-a burdușit  întreg  bugetul de stat în buzunarele proprii, umblă acum hai-hui, mai mult Hui  decît Hai, prin toate satele Basarabiei, încercînd să convingă lumea  ce munte de aur e Uniunea Europeană și ce va da aceasta fiecărui cetățean în parte.

În loc să restituie  cît mai repede miliardele furate din Banca de Economii și din Banca Națională–poporului  însărăcit de PLDM și văduvit de Adevăr, acest hoț la drumul mare, acest Kotovski al mileniului trei  îndrugă Verzi și Uscate lumii sătule de Filat ca de hrean.

De parcă în Europa, unde minte el că ne duce, s-ar fura așa precum o face Prim-Banditul Moldovei de cînd s-a oploșit în Guvernul celei mai sărace țări de pe continent.

De parcă în Europa “liderii incontestabili” ca Filat trebuie să nu se trezească din beția Puterii cu anii…

Mă întristează faptul că  Partidul Liberal și alte partide neimplicate în Jaful Mileniului la moldoveni n-a anunțat mobilizarea poporului pentru a protesta contra furtului unicei Bănci de stat de către banditul Filat.

Bancă preluată pentru o vreme de un restaurant rusesc al lui Șor, cu domiciliul de zi și de noapte  în sediul Ambasadei Moldovei la Moskova.

Ambasadă ce-a revenit la un joc de cărți PLDM-ului.

Miră faptul că poporul tace, deși nu e în interesul  lui să ia nici o luleancă în gură.

Să-i  fi plătit Tăcerea  junele Șor  cu zecile de miliarde  nerestituite Băncii de Economii a lui  Filat???

Nu știu de ce nu ne miră  faptul că  pensionarii reformatori au sesizat Curtea Constituțională  doar  referitor la Aeroportul Internaţional Chișinău, iar  în cazul  Băncii  de stat au preferat să-și înghită limba.

Nici celelalte partiduțe-satelit ale celor cu pîinea  și cuțitul în mîini nu se grăbesc  deloc să protesteze contra hidrei politice cu numele : Vladimir Banditovici Filat, în spatele căruia se află nimeni altul decît creatorul său politic, comunistul  de veacuri Lucinski.

…E amiază deja, dar toate partidele dorm buștean în cimitirul Istoriei.

Trezește-te, măcar tu, Popor călărit de criminalii  fără nici un fel de măsură și bun-simț!

Nu e timpul, oare, să dai năvală  în fața bîrlogului Prim-mafiotului, să-l scoți de urechi afară, să-l apuci de guler pe criminal și să-i strigi VERDE în față: “Filat, dă miliardele-napoi, banditule?!!”

*–http://dexonline.ro/definitie/bandit

Anunțuri